Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Hotel Anna Villa Balatonföldvár

Hotel Anna Villa

8623 Balatonföldvár, Rákóczi u. 9.
3.7
átlagos
(18 értékelés)
Telitalálat volt az Anna Villa. Kedves, segítő emberekkel találkoztunk. Az ételek nagyon finomak voltak. A kisfiam is nagyszerűen érezte magát. Tiszta, modern szobák. Nekünk minden igényünket kielégítette a hotel. 1 hónap múlva megyünk is vissza. Köszönjük a remek hétvégét!
Tanács Balázs
---------
CSALÁDI utazás
Küldje el érdeklődését, kollégánk a lehető legrövidebb időn belül elküldi a szálloda ajánlatát!

Vélemények

Szállodánkat vendégeink elutazás után értékelték. Ezeket az értékeléseket olvashatják itt.

3.7

18 értékelés alapján

33%(6 db értékelés)
33%(6 db értékelés)
17%(3 db értékelés)
6%(1 db értékelés)
11%(2 db értékelés)
Két kisgyerekkel töltöttünk itt el egy hetet. A szállodával, az ellátással, a személyzettel maximálisan elégedettek voltunk. Tavaly is itt voltunk és jövőre is megyünk.
Kecskemétiné Sigér Szilvia Családi utazás 2019-09-11 20:54:27
Nagyon jó elhelyezkedésű szálloda, a platán sétányra nyílik az udvar, közel a "központ". Mi kis gyerekekkel voltunk, élvezték Ők is. Van kis játszótér és homokozó az udvaron. A külső medencét és a wellness részleget nem használtuk. Kedvesek, segítőkészek a recepciósok, pincérek. A svédasztalos étkezések is elegendőek és finomak voltak. Ingyenes nagy parkolója van. Van lift.

Az egyik délutáni alvás nem jött össze sajnos, mert a gondok fél 2 kor fogott hozzá a motoros lombfújóval a sövény alá fújni a száraz faleveleket. Ez akkor nagyon felbosszantott minket, mivel egy óránkba tellett míg elaltattuk őket. Ráadásul az udvar nincs karbantartva kellőképpen, (nem fű van hanem lenyírt gaz, ferde kerti lámpák, rozsdásodó kerítés, málló lábazat, háló nélküli röplabda pálya, stb.) de lehet hogy ez csak számomra volt esztétikai probléma.
Összességében jó volt. Szerintem megyünk jövőre is.
Gábor Családi utazás 2019-08-26 11:19:13
A szállás rendben volt.
A reggeli túl egyhangú. Szívesen fogyasztottunk volna salátát, virslit vagy akár lecsót is. Bármely időpontban mentünk 8,30 és 10 óra között a tojás ételek hidegek voltak. Egyik reggel már külső helyre mentünk reggelizni.
Iluska Családi utazás 2019-08-23 21:15:17
- egyik ágyban több ágyrács törött volt, teljesen besüppedt az ágy. Kérésünkre javították, de így sem lett tökéletes
- zuhanyzóban nem folyt le a víz
- egész ottlétünk alatt kellemetlen szag volt a fürdőben
- erkély koszos volt, nem volt felmosva, kérésünkre legalább az asztalt letörölték
- TV-ben csak m4 és m1 csatorna volt
- az étkezéseknél többször előfordult, hogy nem volt tiszta tányér, pohár
- a wcpapír tartó fedele folyamatosan leesett
- a mennyezeti lámpabúra tele volt döglött rovarokkal, alig világított
Rita Családi utazás 2019-08-21 16:07:05
A szálloda csodálatos helyen van. Egy kicsit retró de tisztaság van mindenütt. A kaja számunkra nagyon finom és változatos volt, a személyzet kedves és segítőkész. Negatívumként csak annyi, hogy sajnos a honlapon megadott telefon nem a szállodáé ezért a foglalásnál okozott egy kis problémát, hogy nem értesítették a hotelt a kérésünkről.
Tóth János Családi utazás 2019-08-21 11:20:25
Családi szobát rendeltem , nem azt kaptam . Egy 15 nm vasútra néző , a személyzet pihenőhelye fölött egy kis szobát.Légkondicionáló nem volt . A rácsos kiságy helyett egy utazó kiságy volt csak . Az ígért játszószoba nem volt .
Az ugyancsak ígért baba menü--ről nem is hallottak .A lepedők több darabból voltak az ágyra feszegetve. Enyhén sárgák voltak .A baba barát szobát kb. 30 lépcsőn egy szűk folyosón lehetett megközelíteni.(babakocsival egy élmény .)Hát a Svéd asztal egy úttörőtábor szintje.tudnám még sorolni de gondolom felesleges
Hegedűs Zoltán Családi utazás 2019-08-18 12:09:14
A hotel csodálatosan szép helyen található, közel a vonat, strandok, bolt, éttermek, kirándulási lehetőségek.
A panoráma a hotelből és a sétányról meseszép.
Az épület is nagyon látványos, gondozott, kívül, belül: barátságos, kellemes színű és árnyalatú berendezés, kialakítás mindenütt. Külön figyelmet érdemel az étterem kialakítása és kilátása a Balatonra.
A klíma lehetne erősebb kicsit, a nagy melegben nem hűtötte le a szobát eléggé, de azért így is számított.
(Az ablakokról hiányolom a szúnyoghálót, de megértem, ha az rontja a szálloda látványát...)
Jó, hogy a fürdőszobában a mosdó és a wc felett van kis pakolóhely kialakítva, de még egy polcocska, és sok-sok akasztó hiányzik a száradó fürdőruháknak, törölközőknek. Jó lenne, ha mire visszalátogatunk, ezek nem hiányoznának :)
A parkoló is kényelmes a rengeteg autónak, van hely szépen, kerítésen belül.
A személyzetnek nagyon köszönünk mindent, a recepciótól az étteremben dolgozókon át a takarítószemélyzetig kivétel nélkül mindenki nagyon segítőkész, kedves, udvarias és mosolygós! :) (Bár mindenhol így lenne!)
A wellness részlegbe csak bekukkantottunk, szépen rendben van tartva, tiszta, picit kicsi a medence ha rosszra fordul az idő, viszont a kinti medence nagyon kellemes, az udvar is tágas.
Szeretnivaló az egész úgy ahogy van! :)
A szobákba jó lenne még néhány kép, polc, esetleg plusz szekrény és tv adókon lehetne javítani, de nem azért mentünk!
Összegezve: ezer plusz! Köszönünk mindent!
Pastucha-Grimm Györgyi Családi utazás 2019-08-13 12:02:45
Pozitív:
- az ételek finomak voltak
- rossz idő esetén volt wellness részleg, habár elég kicsi
- jó elhelyezkedése a szállodának, közvetlen a Balaton parton

Negatív:
- zajos, mivel a szálloda közvetlen a vonatállomás mellett helyezkedik el
- lassú éttermi kiszolgálás
- légkondi nélküli szoba
Zoltán Családi utazás 2019-08-11 22:50:05
Sajnos nem tudtuk igénybe venni szolgáltatásukat Szeretném viszont a péntek délben / 2019.VIII.2./ szolgálatban lévő recepcióst maximális hozzáállását megköszönni.
Nagyon jó érzéssel jöttünk el Önöktől az Ő hozzáállása miatt.
Üdvözlettel Dr.Jánkyné Kovács Éva
Dr,Jánkyné Kovács Éva Romantikus utazás 2019-08-08 13:09:15
A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt, az ételek (reggeli, vacsora) nagyjából rendben voltak, azonban ez nem tudta kompenzálni azt, hogy a szállás botrányosan rossz volt: minimálberendezés, vagy az se, mert függönyre és néhány működő égőre úgy látszik már nem tellett (hogy pontos legyek: legalább 3 helyen leszakadt kísérőfüggöny azért volt), kosz (por, pókháló, koszos falak, nem rendesen kitakarított fürdő, stb.). A szobáknak közük nem volt ahhoz, amit a foglaláskor a fotókon láttunk és ez a legfelháborítóbb, mert nem tisztességes ugyanazt az árat elkérni a fotókon szereplő szobákért és azokért, amiket végül mi kaptunk (vagy tegyenek fel azokról is képet, biztosan lesz, akinek ez is megfelel, de nyilván nem olyan áron). Egy foglalással lefoglalt két szobát képesek voltak szintkülönbséggel kiadni (mert még ha nem közvetlenül szomszédos a szoba, azt megérteném, bár arról is szólnék a vendégnek és megkérdezném tőle, hogy így is megfelelő-e, de a szintkülönbség végképp érthetetlen). A fizetéssel külön probléma volt annak ellenére, hogy a foglaláskor biztosítottak bennünket arról, hogy lehet majd Szép-kártyával fizetni. Még éppen hogy felébredtem, amikor kopogtatott a takarító személyzet (bőven reggeli-időszakban)! Milyen szállás az, ahol még aludni sem hagyják az embert? Összességében a meglátásom, hogy nem hozzáértő az üzemeltető, mert az az egy cél vezérelheti, hogy beszedje a nem kevés pénzt az embertől, az már nem érdekli csöppet sem, hogy a vendég elégedett is legyen és visszajárjon. Rendkívül elszomorító, hogy ez a szállás is beállt ezen sorba, ahová nem fogunk visszamenni és még elszomorítóbb, hogy ilyen nagyon egyszerűen javítható hiányosságok, hibák miatt elszúrják egy család nyaralását.
Dr. Kiszely Gabriella Családi utazás 2019-08-07 20:53:36
Sajnos sok kivetnivalót találtunk a szállásban, pedig pár éve már jártunk itt. A személyzet kedvessége és pozitív hozzáállása, azonnali segítőkészsége sokat segített, de alapvetően sajnos az alábbi negatív dolgokkal találkoztunk:
A pótágyból kiállt egy szöges léc. (Amelyet a karbantartó rögtön kijavított.) A lepedők keresztbe voltak feltéve az franciaágyon és mivel kisebbek voltak a kelleténél, folyton elcsúsztak alvás közben. A csapból nem folyt hideg víz, csak langyos vagy forró. Nem volt plusz kis kéztörlő a fürdőben, csak a nagy fürdőlepedők. Hiányoltuk a szúnyoghálót is az ablakról. Sem a szobában, sem a kertben nem volt wifi-hozzáférés, csak a recepció mellett közvetlenül. (A hirdetésben "szoba wifivel" szerepel.) Legutóbb volt pingpong-asztal a kertben, most nem volt. Anno volt közvetlenül a szálloda előtt bejárat (lépcső) a Balatonba. Most az sem volt ott, csak a messzebb lévő térnél lehetett használni a "közös" lépcsőt. (Ez nem tudom, kinek a hiányossága. Lehet, hogy nem a szállodáé.) A 4db TV-csatorna száma is bővíthető lenne.
Ágnes Családi utazás 2019-07-28 19:11:32
Alapvetően nagyon tetszett a helyszín ahogy az eddig 8 évben minden.
Tavalyhoz képest a takarítás sokkal jobb lett és a tisztaság is. A recepció nagyon kedvesek voltak továbbra az uj csapat.
Viszont a reggeli választéka az elmúlt évekhez képest nagyon "szegényesebb" lett.
Hiányzott a megszokott játszó szóba "Bori".
Szeretnénk ha továbbra is meg maradna a vendégeknek a szoba foglalása mivel mi is ragaszkodunk a régen megszokott szobához. Koszonjuk hogy mi is végul megkaptuk amit elozetesen kértunk szobát.
Temesvári Attila Családi utazás 2019-07-22 18:25:42
Udvarias kiszolgálás, az ételek is ízletesek voltak.
Jól éreztük magunkat.
Takácsné Orosz Erzsébet Családi utazás 2019-07-22 07:03:00
Le a kalappal a személyzet elött, szerintem kevesebben voltak, mint ami ideális lenne, de ezt lelkesedéssel, figyelemmel egész jól egyensúlyozták.
N. család Családi utazás 2019-07-14 20:37:20
Vízparti fekvésű, közvetlen az állomás mellett helyezkedik el a hotel. A személyzet segítőkész, kedves, fiatal csapat. A szoba tiszta, az ételek finomak. Nagyon jól éreztük magunkat, biztosan visszatérünk még.
Középkorú pár Családi utazás 2019-07-04 22:13:49
A hely alapvetően tetszik, évente visszajárunk. Az ételek finomak voltak, a szoba az áraknak megfelelő, tisztasággal nem volt gond, a személyzet kedves. Az udvari medence nagyon jó. Ez, valamint a kertből nyíló tópart a vonat közelségéért bőven kárpótól.
Ami nagyon zavart: az ablakokon nincs szúnyogháló, ezt a filléres tételt igazán pótolhatnák, sokkal elviselhetőbb lenne az éjszaka. (A légondi sem lenne megoldás!)
Ami kevésbé: 2 éjszakára mentünk, végig nem volt melegvíz. Elfogadhatatlan, hogy egy ilyen műszaki problémát pár óra alatt ne tudjanak megoldani. A személyzet úgy tett mintha a probléma nem is létezne, jobb helyeken ekkora bakiért kompenzáció járna...
Ezekért -2*, még biztosan visszatérünk, de a fentiekre tessék figyelni.
András Családi utazás 2019-07-03 11:44:34
Telitalálat volt az Anna Villa. Kedves, segítő emberekkel találkoztunk. Az ételek nagyon finomak voltak. A kisfiam is nagyszerűen érezte magát. Tiszta, modern szobák. Nekünk minden igényünket kielégítette a hotel. 1 hónap múlva megyünk is vissza. Köszönjük a remek hétvégét!
Tanács Balázs Családi utazás 2019-06-18 13:47:43
Kellemesen éreztük magunkat a hotelben,a szoba kényelmes és csendes volt.Hiányossága-a tv csatornák alacsony száma,a wifi hiánya,és az ablakokról a szúnyogháló hiánya.
A reggelik és vacsorák változatosak,bőségesek és ízletesek voltak.Az asztalok terítése még több odafigyelést igényel.-egységes evőeszközök,nyár lévén,a vázák kihelyezése virággal,vacsoránál igényesebb szalvéta elhelyezése a tányérok mellett,a bögrék mellett csészék kihelyezése is fontos lenne a kávénak,teának.-
A benti medence a pihenést és felüdülést szolgálta,csalódás volt,hogy a kültéri medence nem üzemképes és meg lett hirdetve.Javasolnám,hogy az ablakok,tükrök tisztítását 10 óra előtt végezzék el,ne a vendégek jelenlétében.
ÉVA Családi utazás 2019-06-12 21:18:34

Érdeklődés küldése - Hotel Anna Villa

Érkezés: *
Elutazás: *
Vendégek száma: *
felnőtt gyermek 0-2.99 év gyermek 3-11.99 év
1. gyermek életkora *
2. gyermek életkora *
3. gyermek életkora *
4. gyermek életkora *
5. gyermek életkora *
6. gyermek életkora *
7. gyermek életkora *
8. gyermek életkora *
9. gyermek életkora *
10. gyermek életkora *
11. gyermek életkora *
12. gyermek életkora *
13. gyermek életkora *
14. gyermek életkora *
15. gyermek életkora *
16. gyermek életkora *
17. gyermek életkora *
18. gyermek életkora *
19. gyermek életkora *
20. gyermek életkora *
21. gyermek életkora *
22. gyermek életkora *
23. gyermek életkora *
24. gyermek életkora *
25. gyermek életkora *
26. gyermek életkora *
27. gyermek életkora *
28. gyermek életkora *
29. gyermek életkora *
30. gyermek életkora *
Vezetéknév: *
Keresztnév: *
E-mail: *
Telefon: *
Egyéb információ, megjegyzés, kérdés:
 
 
 
Address: *