Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Általános Felhasználási Feltételek

A Hotel2.hu Általános Felhasználási Feltételei. Hatályos: 2021. május 26. napjától.

1. Bevezető rendelkezések1.1 Az itt leírt felhasználási feltételek (továbbiakban:„Felhasználási Feltétekek”) az Igor Corner Internet Kft.(székhely: Magyarország, 9730 Kőszeg, Táncsics Mihály utca 13.; Cégjegyzékszám: 18-09-113299, Adószám: 14817964-2-18; e-mail:info@hotel.hu, a továbbiakban: „Igor Corner Internet Kft.”) által üzemeltetett hotel2.hu weboldalon (https://hotel2.hu;továbbiakban: „Weboldal”) elérhető szolgáltatások (továbbiakban együtt: „Szolgáltatás”) igénybevételének feltételeit tartalmazza.

1.2 Az Igor Corner Internet Kft. partnerének minősül a Weboldalon szállásajánlatával megjelenő harmadik fél (továbbiakban: „Partner”). A Partner adatlapján található információkat és a szállásajánlat tartalmát minden esetben a Partner határozza meg. Ezen adatok pontatlanságáért, vagy a Partner üzleti magatartásáért az Igor Corner Internet Kft. semmiféle felelősséget nem vállal.

1.3 A itt leírt Felhasználási Feltételek minden közvetlen és közvetítőkön keresztül érkező online, lekéréses, e-mailben beküldött és telefonos szolgáltatásra vonatkoznak. A Weboldal böngészése, használata, valamint foglalás elvégzése esetén a Felhasználó elfogadja, hogy elolvasta és megértette a Felhasználási Feltételeket és az Adatkezelési Tájékoztatót és egyetért az ezkeben foglaltakkal. Az Felhasználási Feltételek a későbbiek során módosulhat, a Weboldal használatára mindig a használat pillanatában megjelenített változat érvényes.

2. Szolgáltatások3. Ajánlatkérés, foglalás4. Fizetési feltételek5. Lemondás6. Adatvédelem7. Ügyfélszolgálat