Hotel Phőnix Tiszaújváros

Hotel Phőnix***

H-3580 Tiszaújváros, Bethlen Gábor út 4.
Küldje el érdeklődését, kollégánk a lehető legrövidebb időn belül elküldi a szálloda ajánlatát!

Hotel Phőnix*** Tiszaújváros - a szálloda bemutatása, képek

Az üzletemberek és üdülővendégek által egyaránt kedvelt Hotel Phőnix a Tiszától 5 km-re, Tiszaújváros központjában található. A szálloda többféle programcsomaggal, családoknak, diákcsoportoknak, sportegyesületeknek szóló ajánlatokkal megy elébe a vendégek igényeinek. Várja munkahelyi közösségek, baráti társaságok, kirándulni és túrázni vágyók érdeklődését speciális ajánlatai iránt.

Étterem, étkezésÉtterem magyar és nemzetközi ételkínálattal, vadételekkel és a magyar borok speciális kínálatával. Reggeli sarok és speciális WELLNESS étlap. A szállodában bár is várja a vendégeket. Kívánságra vegetáriánus ételek, partyszerviz.

Sport és fittnessTiszaújváros 1995 óta Magyarország “Nemzeti Sportvárosa”. Egyedülálló sportlehetőségek: különféle vízisportok és lovaglás. A szabadidőközpontokon kívül egy PROFESSZIONÁLIS SPORTPARK (olimpikonjaink is redszeresen itt edzenek) várja a spotot kedvelő látogatókat: játékstadion, edzőterem, 6 pályás 25 m-es uszoda (vízmélység 180 cm), szauna és pezsgőfürdő, atlétikai- és labdarúgó stadion (rekortán borítású futópálya, füves labdarúgó pálya, 2000 férőhelyes fedett lelátó), triatlon klubház (szauna, pezsgőfürdő, kondicionáló terem, pihenőszoba, kerékpár szerviz), teniszstadionok (2 fedett pálya) és 6 szabadtéri teniszpálya, labdarúgó pályák, lábtenisz- és streetball pálya, súlyemelő csarnok (edzőterem, szauna), asztalitenisz csarnok, kajak-kenu tanmedence, kondicionáló gépek, görkorcsolya- és gördeszkapálya.

Hotel Phőnix*** Tiszaújváros - csomagajánlatok

Hotel Phőnix*** Tiszaújváros - térkép, megközelítés, látnivalók

Megközelítés, távolságok

Látnivalók a környéken

Érdeklődés küldése - Hotel Phőnix***

Érkezés: *
Elutazás: *
Vendégek száma: *
felnőtt gyermek 0-4 év gyermek 4-12 év
Vezetéknév: *
Keresztnév: *
E-mail: *
Telefon: *
Promóciós kód:
Egyéb információ, megjegyzés, gyermekek pontos életkora:
 
Address: *