Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Lakosztály

egyágyas használat

Green Tea Lakosztály
A Mala Garden Hotel ”legkisebb” lakosztálya egy 58 négyzetméteres, két darab franciaággyal rendelkező szoba, melyhez 2, összesen 15 négyzetméteres teraszról csodálhatják a balatoni napfelkeltét és a naplementét is.

WhiteTea Lakosztály
Élje át a Mala Garden élményt legújabb lakosztályunkban, mely 180 fokos balatoni panorámájával minden érzékét kielégíti. White Tea lakosztályunk hűen tükrözi a modern Bali építészet formáit. A tömörfa burkolatok, a többrészes, kézi faragású antik teakfa Buddha fali dísz és a thai selyem motorizált függönyök otthonos légkört teremtenek, megtartva a luxus és a keleti kényelem érzetét.
A legmagasabb szintű igények kielégítését a gondosan válogatott bútorok, az olasz Polaris bútorgyár által megálmodott kényelmes ülőgarnitúra, a kétszemélyes franciaágy, antik patchwork szőnyegek, 2 db nagyképernyős LED Smart TV és gardrób biztosítja.

Red Tea Lakosztály
A Mala Garden**** Superior Hotel második legnagyobb lakosztálya tágas terekkel és barátságos hangulatú, keleti jelleggel rendelkezik. A tömörfa burkolatok, a gondosan válogatott bútorok mind a luxust szolgálják. A 100 négyzetméteres lakosztályhoz két terasz is tartozik a még festőibb kilátás érdekében.

Penthouse
A 130 négyzetméteres lakosztály, nappali bárpulttal és beépített felszerelt konyhával (hűtő, mikro, mosogatógép, borhűtő), 6 fős étkezőasztallal, lélegzetelállító panorámával rendelkezik mely a Balaton vízére és az északi partra néz de tiszta időben ellátni egészen a Tihanyi-félszigetig is.

Fotók