Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

BOTANIQ Turai Kastély*****

2194 Tura, Park u. 37 - Térképen
BOTANIQ Turai Kastély Hotel
A mesébe illő kastély építészeti jegyei a Loire menti Chateau-k varázsát idézi. A BOTANIQ minden apró szegletét különleges miliő járja át – a kastélyt körül ölelő erdő, az illatos virágokban gazdag park és a nyugalmat árasztó tó együttes léleksimogató harmóniájának köszönhetően a szálloda az idilli kikapcsolódások és a felejthetetlen rendezvények helyszíneként is tökéletes választás. Legyen szó különleges esküvőről, exkluzív céges és privát rendezvényekről, fotózásokról vagy forgatásokról.

A BOTANIQ Turai Kastélyt lélegzetelállító látványa mellett a kulináris élmények tárháza varázsolja igazán egyedivé. Minden nap friss alapanyagok gondoskodnak az egyedülálló fine dining ízélményről. Az érzékeket rabul ejtő fogások a hozzájuk tökéletesen illő prémium minőségű pezsgőkkel és borokkal együtt gondoskodnak arról, hogy a Michelin Guide által ajánlott Clarisse Étterem a páratlan gasztronómiai élményekkel csábító helyszínek élvonalában maradjon.

Ez az egyedülálló, eredeti pompájában tündöklő, ugyanakkor korunk minden elvárásának megfelelő „ékszerdoboz” varázslatos élményekkel ajándékozza meg mindazokat, akik kényeztető kikapcsolódásra, kulináris élményekre vagy éppen pazar rendezvényekre vágynak.