Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Kastély Panzió

4200 Hajdúszoboszló, Damjanich utca 36-40. Térképen
A Kastély Panzió csendes környezetben, egy családias kis wellness részleggel (jacuzzi, infra- és finnszauna) és egy szintetikus műjégpályával - 150m-re az Aqua Palace és a városi strandfürdő kettes számú bejáratától - várja a felüdülésre vágyókat. Az apartmanház impozáns, egyedülálló megjelenésű, kastély jellegű építmény, rendkívül tágas belső terekkel (40-55m2), 7 apartmannal és 1 franciaágyas szobával rendelkezik.
Az apartmanok felújított zuhanyzós fürdőszobával, konyhával, hűtőszekrénnyel, televízióval, az emeleti apartmanok légkondícionáló berendezéssel felszereltek. A legkisebbekkel érkezőknek igény esetén hálós babaágyat, etetőszéket, gyermekjátékokat, járókát és biztonsági konnektordugót rendelkezésre tudunk bocsátani.

A kastélyhoz nagy parkosított kert, minden vendégünk számára zárt parkoló és egy 714m2 nagyságú, szintetikus, téli-nyári jégpálya tartozik, melyet szállóvendégeink naponta 2 órán keresztül ingyen használhatnak. Továbbá grillezésre és bográcsozásra is lehetőség nyílik az udvarban. Korcsolya bérlés, illetve élezés a helyszínen lehetséges. A korcsolyapálya nyitva tartása: hétfő-péntek: 12:00-20:00-ig, szombat-vasárnap: 10:00-20:00-ig.
Vendégeinknek a helyi gokart-pálya használata esetén 20% kedvezményt biztosítunk.