Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Hotel Írottkő Kőszeg

Hotel Írottkő***

9730 Kőszeg, Fő tér 4.
Küldje el érdeklődését, kollégánk a lehető legrövidebb időn belül elküldi a szálloda ajánlatát!

Hotel Írottkő*** Kőszeg - a szálloda bemutatása, képek

Kőszeg legismertebb szállodája, a Hotel*** Írottkő a történelmi hangulatú város romantikus főterén található. Az ablakon kitekintve, vagy az ajtón kilépve azonnal a felújított műemlékházak és a Jézus Szíve templom üdvözlik kedves Vendégeinket.

Általános szobainformációkSzállodánk 50 szobája saját fürdőszobával, telefonnal és televízióval felszerelt. Lehetőség van pótágy és gyerekágy elhelyezésre is. Családok számára családi háromágyas és/vagy összenyitható szoba (2+2 fő vagy 2+3 fő) is rendelkezésre áll. Vendégeink kiszolgálásáról 24 órás portaszolgálat, lift, kávézó, étterem, valamint nyaranta kerthelyiség gondoskodik. Szállodánk aulájában ingyenes WiFi elérést biztosítunk.

Étterem, étkezésA szálloda 60 fő befogadására alkalmas étterme minden nap nyitva tart kiváló konyhájával, mely az ízletes kőszegi specialitások mellett vegetáriánus ételválasztékkal és a környék pincéiből származó borokkal várja vendégeit.

WellnessBarátságos wellness részlegünk egy kiadós séta vagy városnézés után a pihenést és a feltöltődést szolgálja. Rohanó világunkban igyekszünk tiszta és nyugodt légkört varázsolni Önöknek. Vendégeink térítésmentesen használhatják a 2018. decemberében átalakításon átesett, megújult wellness részlegünk szolgáltatásait, a renoválás során a meglévő szaunák (infra szauna, gőzfürdő) és sóbarlang mellett egy élményelemekkel felszerelt, 10 fős jacuzzi, egy új 12 fős finn szauna valamint egy 8 fős aromakabin került kialakításra.

Wellness részlegünk alapszolgáltatásai:

A 2018-as év felújítási munkálatainak köszönhetően egy teljesen megújult wellness részleggel várjuk vendégeinket. A renoválás során a meglévő szaunák (infra szauna, gőzfürdő) és sóbarlang mellett egy élményelemekkel felszerelt, 10 fős jacuzzi, egy új 12 fős finn szauna valamint egy 8 fős aromakabin került kialakításra.

A vizesblokkok is új arculatot kaptak, továbbá teljesen új, a mai kornak megfelelő, csúszásmentes burkolatokra cseréltük ki a régit. Vendégeink számára törölközőt és szauna lepedőt ingyenesen biztosítunk.

Térítés ellenében fodrászat, pedikűr és masszőr áll vendégeink rendelkezésére.

Hotel Írottkő*** Kőszeg - csomagajánlatok

Hegyvidéki mámor
5
érvényes: 03 1-12 21
Édes kettesben
2
érvényes: 03 1-12 21
Nyárköszöntő pihenés
2
érvényes: 05 1-07 13
Szilveszteri kavalkád Kőszegen
3
érvényes: 12.29-31

Hotel Írottkő*** Kőszeg - szobák

Hotel Írottkő*** Kőszeg - térkép, megközelítés, látnivalók

Megközelítés, távolságok

Magyarország 100 csodájának egyike az Alpokalján elhelyezkedő történelmében és műemlékeiben gazdag kisváros, Kőszeg. Az idelátogatót megérinti a középkor varázslatos hangulata, az élettel teli természeti környezet szépsége és a hegység egyedülálló klímája.

Kőszeg egy 12 000 fős hangulatos kisváros Magyarország nyugati határszélén. Történelmi belvárosa, felújított terei rengeteg látnivalót és érdekességet kínálnak az ide látogató turistáknak.

Gazdag történelméből kiemelkedik az 1532-es török ostrom, amikoris a maréknyi várvédő Jurisics Miklós vezetésével visszaveri a százezres török hadsereg támadását.

Kőszegen található Magyarország három patikamúzeumából kettő, de mindenkinek látnia kell a vármúzeumot vagy a kilátást a Hősök-tornyából. Ugyancsak Kőszegen található Magyarország legkisebb lakóháza is.

Látnivalók a környéken

Érdeklődés küldése - Hotel Írottkő***

Érkezés: *
Elutazás: *
Vendégek száma: *
felnőtt gyermek 0-5.99 év gyermek 6-11.99 év gyermek 12-17.99 év
1. gyermek életkora *
2. gyermek életkora *
3. gyermek életkora *
4. gyermek életkora *
5. gyermek életkora *
6. gyermek életkora *
7. gyermek életkora *
8. gyermek életkora *
9. gyermek életkora *
10. gyermek életkora *
11. gyermek életkora *
12. gyermek életkora *
13. gyermek életkora *
14. gyermek életkora *
15. gyermek életkora *
16. gyermek életkora *
17. gyermek életkora *
18. gyermek életkora *
19. gyermek életkora *
20. gyermek életkora *
21. gyermek életkora *
22. gyermek életkora *
23. gyermek életkora *
24. gyermek életkora *
25. gyermek életkora *
26. gyermek életkora *
27. gyermek életkora *
28. gyermek életkora *
29. gyermek életkora *
30. gyermek életkora *
Vezetéknév: *
Keresztnév: *
E-mail: *
Telefon: *
Promóciós kód:
Egyéb információ, megjegyzés, gyermekek pontos életkora:
 
Address: *