Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Gyertyánosi Gyöngyvirág Kulcsosház

Gyertyánosi Gyöngyvirág Kulcsosház Vendégház Kaposvár
Kaposvár határában, a 67-es út mellett várja vendégeit a Gyertyánosi Gyöngyvirág Kulcsosház.
A kulcsosházban rendelkezésre áll két különálló szoba, ahol 4 illetve 3 fő, valamint a pótágyakon további 5 fő elszállásolására van lehetőség, ezen felül jól felszerelt konyha és étkező szolgálja a vendégek kényelmét.

A ház mellett egy 15, valamint egy 40 főt is befogadni képest nyitott, fedett filagória áll - lehetőséget adva nagyobb csoportok időjárástól független pihenésére is. Ezen kívül tűzrakó hely és kemence is a vendégek rendelkezésére áll. A tágas erdei környezet egyidőben nagyobb létszámú társaságoknak is teret ad a kikapcsolódásra.

A kulcsosház bérlésére kétféle módon van lehetőség vagy egynapos rendezvény céljára vagy szállás igénybevételével. Mind a két esetben lehetőség van a ház alsó szintjén található konyha, mosdók, a kinti tűzrakóhely, a két filagória és a kemence használatára.

A kulcsosház megfelelő lehetőséget kínál mindenkinek, aki családjával vagy barátaival szeretne eltölteni egy vagy több napot nyugalmas természeti környezetben, kiváló túraútvonalak várják az aktív turizmust kedvelőket, aki pedig a passzív pihenést választja, a kulcsosház udvarán egy közös főzéssel teheti emlékezetessé a szeretteivel együtt eltöltött időt.

Rólunk írták

2021-07-09 Turizmus Magazin- Hivatalosan is átadták a Gyertyánosi Kulcsosházat