Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Four Seasons Hotel Gresham Palace*****

1051 Budapest, Széchenyi István tér 5 - Térképen
Az 1906-ban épült és 2004-ben teljesen felújított Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest szálláshelye páratlan helyen, a Lánchíddal szemben található. Vendégeit luxus szállásokkal, feszített víztükrű medencével, fitneszteremmel, valamint egy étterem és bárral várja.

A szobákban és a tágas lakosztályokban iPod-dokkoló, műholdas TV, vezetékes és vezeték nélküli internet-hozzáférés, valamint tágas káddal vagy zuhanykabinnal ellátott, márvány fürdőszoba szolgálja a kényelmet. A legtöbb szobában egy további vendégfürdőszoba is rendelkezésre áll, illetve néhányhoz erkély is tartozik, panorámás kilátással a Dunára és a budai várra.

A vendégek a kreatív gasztronómiai kombinációkat kínáló, modern, európai hangulatú Kollázs söröző és bárban vacsorázhatnak vagy italozhatnak, ahonnan a Dunára és a Lánchídra nyílik kilátás. A szálláshelyen mindennap kontinentális reggelit szolgálnak fel. Kérésre és felár ellenében amerikai reggeli is biztosított.

A szálláshelyen üzleti központ, munkaállomásokkal ellátott concierge-pult, valamint tárgyalóterem is rendelkezésre áll, továbbá szkennelésre és fénymásolásra is lehetőség nyílik. Kérésre fordítási és titkári szolgáltatások is biztosítottak.

A budai vár és a Mátyás-templom egyaránt alig 15 perces sétára, a Szent István-bazilika pedig 400 méterre található. A helyszínen privát parkolásra nyílik lehetőség. Reptéri transzferszolgáltatás szintén rendelkezésre áll.

Ételek, Építészet és Légkör a javából! Nem csoda, hogy Belváros - Lipótváros, Budapest V. kerülete az utazók kedvence.

Rólunk írták

2015-07-06 PandArte- A Four Seasons Hotel virágcsodái