Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Cardoner Hotel**** és Konferenciaközpont

2098 Pilisszentkereszt, Fény u. 1. - Térképen
Cardoner Hotel és Konferenciaközpont Pilisszentkereszt
A Cardoner Hotel**** és Konferenciaközpont különleges megjelenésével és természetközeli adottságaival várja minden kedves pihenni vágyó Vendégét. A szálloda Budapesttől 25 km-re, a Visegrádi-hegység szívében, Dobogókőn található.

A tökéletes feltöltődésről 57 db kényelmes szoba; 43 db Classic, 9 db Superior, 3 db Deluxe Corner, valamint 2 db Családi szoba gondoskodik. A tágas, terméskő burkolattal kialakított Lobby-ban fatüzelésű kandalló várja az ide érkezőket, mely már az első pillanattól megteremti az otthon melegét.

A szálloda étterme magyaros és vadételek széles választékát, valamint a magyar borvidékek legkiválóbb borait kínálja. A kulináris élmény mellett a panorámás üvegezett terasz nyújtotta kilátás még emlékezetesebbé teszi az itt töltött időt.

A konferenciaközpont különleges megjelenésével, természetközeli adottságaival és inspiráló légkörével minden rendezvény számára megfelelő helyszínt biztosít. A rendezvényre érkező Vendégeket egy 140 fő befogadására alkalmas konferenciaterem, továbbá 3 db szekcióterem várja. A termek mindegyike természetes fénnyel rendelkezik. A szálloda ősfás parkjában kialakított kerti pavilon kisebb létszámú megbeszélésekhez nyújt nyugodt, szabadtéri helyszínt a tavasztól őszig tartó időszakban.

A tökéletes természetközeli kikapcsolódást a szálloda rekreáció részlege teszi még teljesebbé. A rekreáció részlegen az infraszauna, bioszauna, finn szauna, jacuzzi, esőkabin, sószoba és masszázskezelések mellett a vízi súlytalanság különleges élményét nyújta a Float Spa premium lebegőkabin.

A szálloda modern, mégis természetközeli és otthonos kialakítása, a szolgáltatások sokszínűsége és színvonala, valamint a kirándulási, sportolási – köztük szánkózási és síelési- lehetőségek széles skálája garantálják a felhőtlen kikapcsolódás élményét.
Elektromos kerékpárral érkező Vendégeink számára fedett töltőállomást biztosítunk pihenésük idejére.