Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

BalaLand Family Hotel*****

8622 Szántód, Móricz Zsigmond u. 96. - Térképen
BalaLand Family Hotel Szántód
A BalaLand Family Hotel & Resort***** egyedi, karibi koloniális építészeti tematikájú, prémium kategóriájú wellness hotel, amely elsősorban a gyermekkel utazó családokra fókuszál és számukra nyújt a legmagasabb igényeket is kielégítő szállodai, illetve a szomszédos Familypark élményeivel kiegészülve, minőségi szabadidős szolgáltatásokat.

A közvetlenül a Balaton partján épülő szállodában 109, többféle méretű és elrendezésű szoba és lakosztály kerül kialakításra, melyek kialakításánál elsődleges szempont a gyermekek kényelmes elhelyezhetősége és kiszolgálása mindamellett, hogy a szülők is élvezhessék privát szférájukat. A közösségi terek eleganciájuk mellett funkcionalitásukban és tematikus élményszerűségükkel maradandó emlékeket hagynak majd a vendégekben. Az ötcsillagos elegencia úgy ötvöződik a családbarát jelleggel, hogy abban a szülők és a gyermekeik is jól érezhessék magukat.

Amígy napközben az egész család a szállodával közvetlen összeköttetésben álló BalaLand Familypark játszóházában, illetve családi wellness birodalmában szórakozhat, addig kora reggeltől késő estig a hotel legfelső, negyedik emeletén egy kizárólag a szülők részére fenntartott wellness, SPA és fitness részleg, lélegzetelállító balatoni panorámával biztosítja a csendre és a nyugalomra váró felnőtt vendégek gyerekmentes feltöltődését.