Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Hírek, aktualitások, programok

Találatok: 1-2 | Összesen: 2 találat 1 oldalon. előző következő

Zenés hétvégék, kulináris élmények, sportos programok várják a miskolctapolcai Avalon Park vendégeit az új évszak beköszöntével. A szórakozást élménydús hétvégi programok garantálják minden korosztály számára, így érdemes kicsiknek-nagyoknak egyaránt csemegézni a márciusi programok között!


Az Avalon Ristorante március 6-15-ig háromfogásos exkluzív menüvel várja az ínyenc vendégeket a Dining City Étterem Héten. A prémium fogások mellett elismert előadók színesítik a vendégek esti programját. Március 7-én Csordás Tibi a legkedveltebb Fiesta slágerekkel perdíti táncra az autentikus olasz étterem vendégeit. Március 13-án Pál Csaba „Elvis” érkezik Sándor Ferenc szaxofonos kíséretében, hogy közösen tegyék varázslatossá az estét. A zenés hétvégéknek ezzel koránt sincs vége, hisz március 14-én legendás Abba slágerekre bulizhatnak az étterem vendégei az Abba Sisters előadásában.

Tavasszal a gasztronómia és a zene mellett a sport is jelentős szerepet játszik Avalóniában, hiszen az enyhülő idővel a családok újra a természetben keresnek aktív kikapcsolódási lehetőséget. Ezt szem előtt tartva március 21-22-én az Avalon Park aktív családi sporthétvégét szervez a Decathlon támogatásával. Lesz kosárlabdázás, floorballozás, családi vetélkedők és különböző sportos játékok is várják az Avalon Parkba látogatókat. Az Avalon Resort & SPA vendégei pedig 30 perces segway-ezést kapnak ajándékba.

A téli zárvatartás után március 13-tól ismét az önfeledt játék élményével várja a Maya Játszópark a kisebbeket, akik ajándék Maya kulacsot kapnak már a belépéskor.

A programokról bővebben az avalonpark.hu weboldalon olvashatnak az érdeklődők.

Köszöntse a tavaszt családjával a természet ölelésében, az Avalon Parkban!

Balatonvilágos egyik legnépszerűbb hotele a Waberer's Hotel új néven folytatja 2019. augusztus végétől: Világos Hotel Balatonvilágos.

Világos Hotel Balatonvilágos, szálloda közvetlenül a Balaton partján

Új név, töretlen lendületA Hotel & More Group portfóliójába tartozó balatonvilágosi Waberer's Hotel a cég jövőbeni terveibe jól illeszkedő névváltáson és arculatigazításon esett át 2019. augusztus végén. Az új név, amivel ezentúl várják az új és visszatérő vendégeket: Világos Hotel Balatonvilágos.

A névváltáshoz új logó és új honlap is társult, hogy még egyértelműbbe és kényelmesebben tájékozódjanak és igazodjanak el a kedves vendégek az ajánlatok és információk között.

Facebook oldaluk is megújult, érdemes lájkolni, vagy feliratkozni a hírlevelükre a kedvezményes ajánlatokért.

Világos Hotel BalatonvilágosA Világos Hotel Balatonvilágos legszebb ős fás partszakaszán található. A szállodából gyönyörű panoráma nyílik a Balatonra. A Világos Hotel Balatonvilágos 90 klímával ellátott, balkonos szobával várja a vendégeit, melyek zuhanyzóval, mini-hűtővel, műholdas televízióval vannak felszerelve.

::HOTELCARD_1291::