Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Szent Gróth Termálfürdő

Zalaszentgrót, Dózsa György utca Térképen
Amivel a Szent Gróth Termál igazán kiemelkedik a fürdők sorából, nem más mint a kiváló termálvize és a nyugodt, természetes környezete, vendégbarát jegyárai. A legtöbb vendégünk hétköznap Budapestről és a Dunántúl nagyobb városaiból látogat el hozzánk. A hétvégék bár kevésbé csendesek, az óriási zöld területnek köszönhetően soha nem zsúfoltak.

Mindenképpen ajánljuk a fürdőnket azoknak, akik a környéken tervezik eltölteni a nyári szabadságukat és kocsival, kerékpárral vagy gyalog szeretnék bejárni a környéket, vagy csak elhaladnak mellettünk. A környéken több falusi turizmussal foglalkozó vendégház található, de nem hiányoznak a városból a szállodák sem.

Beltéri, fedett medencék:


Tanmedence, 60-80cm, 32°C
Tanmedencénkben már rengeteg gyermek megtanult úszni. Gyermektáborok és iskolai úszásoktatások medencéje. Az órák alatt a tanmedence a vendégeink számára nem használhatók.

Úszómedence, 130-150cm, 27°C
Az úszómedence 25 m hosszú 4 sávos. Az úszó vendégek részére két sávot mindig biztosítunk. Ajánljuk figyelmébe az úszójegy és úszóbérlet kedvezményeinket.

Meleg vizes ülőfürdő, 100cm, 35°C
Az ülőfürdőnk meleg vizes medencéjében ülve élvezhetik a felnőtt és a nyugdíjas vendégek a termálvíz jótékony hatásait.

Gyermekpancsoló, 30cm, 32-34°C
A kisgyermekek számára ideális kialakítású medence, amely közvetlen az ülőfürdőnk mellett van, így a szülők könnyedén rálátnak gyermekeikre.

Kültéri medencék:
Élménymedence, 130cm, 32°C
Az élménymedence a FEDETT USZODAÉPÜLETBŐL IS MEGKÖZELÍTHETŐ! A medence mellett üzemel a fürdő csúszdája. A medencében masszázspad, buzgárok, és egy vízejtő gomba található.

Nagymedence. 130-160cm, 24-26°C
A nagymedence közepén napozó sziget található, amelyre kis fahídon lehet bejutni. A nagymedence a nyári hőségben a legintenzívebb felfrissülési lehetőséget rejti magában.

Ülőpados medence 110cm 34-36°C
A nyugdíjas korosztály és a meleg vizes ülőmedencék kedvelőinek legkedvesebb célpontja. A medencék távolabb vannak a nyüzsgő strandrészektől – félig a ligeterdőben találhatóak-, így garantáltan nyugodt, kellemes időtöltést biztosítanak a gyönyörű környezetben.

Pancsoló
A gyermekek önfeledt lubickolásának helye. A gyermekmedencében az intenzív használat miatt minden nap friss víz kerül.