Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Túrkeve Termál- és Élményfürdő

Túrkeve, Kuthen király utca Térképen
A Túrkeve Termál fürdőben egyaránt megtalálja számítását, aki a gyógyvíztől gyógyulást vár, aki enyhülést keres a forró nyári hőségben, aki sportolás céljából vagy testi-lelki feltöltődésre, pihenésre vágyva látogat el.

A csendes, nyugodt környezetben felépült fedett élményfürdő családbarát szolgáltatásai pihentető kikapcsolódást nyújtanak az egész családnak.
Kisgyermekes családoknak ajánljuk a pancsoló- és gyermekmedencét, a gyermekcsúszdát, az izgalmas játszóházat a baba-mama sarokkal és pelenkázó helyiséget.
A gyógyulni vágyóknak ajánljuk a gyógyvizes medencéinket, a Kneipp-taposót, a „Himalája” sószobát és az gyermekeknek szánt „só-homokozót”.
A kényeztetésre vágyóknak ajánljuk, hogy a különféle kezelések, masszázsok mellett próbálják ki a testet-lelket felfrissítő szaunáinkat, gőzkabint és merülő medencéket is.

Medencék:
Beltéri: Fedett gyógyvizű medence, Fedett gyógyvizű „ücsörgő-” medence, Strand medence, Gyermek medence, Csúszdamedence, Fekvő pezsgőmedence, Ülő pezsgőmedence, Gyógytorna medence, Súlyfürdő medence, Kneipp taposómedencék, Szaunák, Gőzkabin és Merülő medencék, Himalája sószoba és „só-homokozó”, Játszóház és baba-mama sarok.

Kültéri: Szabadtéri gyógyvizű medence, Uszoda, Élmény medence,

A túrkevei gyógyvíz jodidos, szulfidos, nátrium-hidrogénkarbonátos víz, jelentős metakovasav tartalommal, amely kiválóan alkalmas idült reumatikus, ízületi, bőr- és nő- gyógyászati betegségek gyógyítására, műtétek utáni rehabilitációra, idült mozgásszervi problémák megelőzésére és gyógyítására egyaránt. A baleseti rehabilitációban fontos szerepet játszhat, mivel a sérülések, törések gyógyulási folyamatát lényegesen felgyorsítja.

A fürdőnkben igénybe vehető különféle wellness szolgáltatások, gyógyító kezelések, szépségápolási kínálatunk bemutatását olvashatják ezen a felületen.