Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Thermal Hotel Visegrád****superior - Lepence Spa

Visegrád, Lepence-völgy 2. Térképen
A római és török hangulatú fürdőnk, szolgáltatási és kezelési listánk sokrétűsége és képzett kollégáink garantálják Önnek a teljes kikapcsolódást és pihenést.

A Lepence Spa fürdőt az értékes, a szállodától csupán néhány méter távolságban, 1300 méter mélységből felszínre törő, 39 oC -os, ásványvíz minőségű forrás táplálja. A Thermal Hotel Visegrád közel 3.000m2 alapterületű Lepence Spa fürdője 6 medencével várja és szolgálja vendégei igényeit.

A közismerten összehúzó és gyulladáscsökkentő hatású hévíz a magas kalcium-, magnézium- és hidrogén-karbonát-tartalma mellett a szervezet számára fontos nyomelemeket, valamint alacsony sótartalmú alkaloidokat is tartalmaz.

A török stílusjegyekkel felruházott Szauna világunkban 3 különböző szauna áll vendégeink rendelkezésére. A hagyományos finn szaunák mellett gőzfürdő, illatos gőzfürdő, infraszauna, aromakamra és tepidárium található. A kellemes felfrissülésről a hideg vizes merülő medencék és az élményzuhanyók gondoskodnak.

A Holt-tengeri só és tengeri só felhasználásával, vadonatúj technológiával épült sószoba egy hatékony és természetes gyógymódot kínál egészségünk védelmére, betegségek megelőzésére, rehabilitációjára és az immunrendszer erősítésére.

Gyógyászati részlegünk feladata, hogy szolgáltatásainkat igénybevevő vendégek számára segítséget nyújtsunk a teljes kikapcsolódáshoz és pihenéshez. Az aktuálisan jelentkező panaszok, valamint a krónikus betegségek enyhítése mellett célunk az egészséges életmódhoz szükséges segítségnyújtás.