Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Mórahalom, Szent László park 4. Térképen
Nyáron igazi mediterrán hangulat várja a fürdő vendégeit. Ebben az időszakban a 14 fedett medence mellett 7 szabadtéri medence áll a vendégek rendelkezésére. A kristálytiszta vizű szabadtéri úszómedence kora tavasztól, késő őszig fogadja sportolni vágyókat

A létesítmény több fedett és szabadtéri gyógymedencéjében (35-39 °C) valóban megmártózhat az egészségben. Az Erzsébet gyógyvíz és az Árpád gyógyvíz egyaránt alkalmasak kopásos és gyulladásos izületi, illetve gerincbetegségek, izomreuma, valamint nőgyógyászati megbetegedések kezelésére. Ebben az évben további két gyógyvízzel gyarapodott Mórahalom. A Szent László gyógyvíz és a Hunyadi Mátyás gyógyvíz egyaránt jelentős mennyiségű ásványi anyag tartalommal rendelkeznek.

A gyógyfürdőben több mint harminc féle kezelés áll a betegek rendelkezésére. Érvényes betegbiztosítási kártyával rendelkező magyar állampolgárnak háziorvosi, szakorvosi beutaló ellenében ingyenesen biztosítjuk a fürdőben található gyógyszolgáltatások közül a reumatológus szakorvosi vizsgálatot, a fizikoterápia, és a szárazföldi gyógytornakezeléseket.

Fürdőnk wellness részlegén egész évben gondoskodnak arról, hogy testét és lelkét kényeztetni tudja. Válasszon kedvére széleskörű wellness-, és fitness csomagajánlataink közül, próbálja ki az egyedülálló, fényterápiás „Caracalla” masszázskádunkat, őrizze meg kondícióját az emeleten található fitness teremben. Az épületben megtalálható emellett a fodrászat, a kozmetika, a szolárium és a manikűr-pedikűr egyaránt.

A családosok kedvence a csúszdás élménymedence, a gyermekpancsoló, valamint a hullámgömbbel, pezsgőágyakkal, valamint koktélbárral rendelkező rendezvénymedence. A medencék mellett 15.000 m2-es parkosított zöldfelület napozóterasz, vízifoci, ugrálóvár, strandröplabda, valamint játszótér gondoskodnak a nyári élményekről.

A földszinti szaunavilágban a vendégeket gőzkabin, finn-, aromaterápiás-, és infra szaunák, termálvizes relax medence, Kneipp-medence, csobbanó medence, valamint jégkása kút várja.