Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Thermal Spa Siklós

Siklós, Baross Gábor utca Térképen
12 medence, 1923 négyzetméter vízfelület várja Vendégeinket a Thermal Spa Siklósban.

A legkisebbeket a sekély vizű gyermekmedencékben felhőtlen szórakozás várja!Három különböző mélységű meleg vizes medence, vízi játékok és egy hatalmas szivárvány csúszda szerez felejthetetlen pillanatokat a gyerekeknek és kisbabáknak.

A háromszintes, több mint ötezer négyzetméteres komplexumban összesen 12 medence (1923 négyzetméter vízfelület) található, többek között törökfürdő, jakuzzi, légbefúvásos, masszírozó, sodrófolyosós, beszélgető és gyermekmedence.Összesen 80 millió kristályüveg mozaikot építettünk be a medencékbe, ultraviola csírátlanítás mellett végezzük a víz teljes szűrését, a fertőtlenítést pedig csökkentett klórtartalmú eljárással oldjuk meg.

Kültéri részen egy 33 méteres úszómedence is található, mely alkalmas sportolásra és egyben szórakozásra is. A medence körülbelüli hőmérséklete 26 C.

Minden medencénket termál vízzel töltjük fel. A körülbelüli hőmérsékletük – kültéri és beltéri medencéinkben – a következőképpen alakulnak:
  • Beltéri medencék: Lazító- sodró (32-33 °C), Gyermek kaland (33-34 °C), Pezsgő kád (34-35 °C), Élmény masszázs (33-34 °C), Meleg vizes ülő (35-36 °C), Török fürdő (35-37 °C), Merülő medence (20 °C);
  • Kültéri medencék: Meleg vizes ülőmedence (34 °C), Gyermek- és tanmedence (33 °C), Úszómedence (26 °C), Jakuzzi medence (34 °C);
A medencéket körülvevő színes bástyák különleges hangulatvilágukkal a vár biztonságos falait jelképezik. Minden egyes bástya belsejében meglepetésélmények várják a fürdőzőket. A letisztult formavilágú fürdőcsarnokban összesen hat felnőtt és három gyermekmedencét találhatunk. Ha sikerül rövid idő alatt eldönteni, hogy milyen sorrendben is járjuk végig a medencéket, akkor pompás szórakozási lehetőségekbe botolhatunk a vízben, hiszen azokban egyedülálló masszázsrendszereket rejtettek el – így például a pezsgőágy, a talp és a derékmasszázs kényeztetését élvezhetik a fürdőzők. A nagyok felhőtlen szórakozását ezen felül még a sodró folyosó és a két óriáscsúszda biztosítja. Ezekben mindenki gyermek lehet újra, ha csak néhány órára is.

A nagyok felhőtlen szórakozását a két óriáscsúszda biztosítja. Ezekben mindenki gyermek lehet újra, ha csak néhány órára is. Felejthetetlen élményt nyújt a festői környezetben, szívből ajánljuk kedves látogatóinknak próbálják ki fürdőnkben.

A napozó terasz várja a barnulni vágyókat. A családok számára ideális helyszín Siklós egy pihentető wellness programra, hiszen nagy gondot fordítottak arra, hogy a gyerekek se unatkozzanak, míg a szülők kipihenik a hétköznapok fáradalmait. A kikapcsolódási lehetőségek szinte végtelen tárháza vár mindenkit csodálatos környezetben, garantált lelki és a testi felfrissüléssel a Siklósi Thermal Spa-ban.A fürdő minden korosztály számára nyitott, családias hangulatát fokozzák a hetente megrendezésre kerülő különleges, egyedi programok, kulturális és célcsoportok tematikus rendezvények. A fürdőben a napozóágyak használatáért külön díjat nem kell fizetni.

A sportkedvelők a szabadtéri sportpályán mérhetik össze tudásukat. Élmény dús kikapcsolódási lehetőséget nyújt, mind a gyerekek, mind a felnőttek számára. A kültéri részen játszótér várja a gyerekeket. Ha már kellőképpen a gyermekmedencék, csúszdák, vízi játékok és a játszó sarok vidám és fárasztó programjai kimerítették a kicsiket, a játszótér kellemes kikapcsolódást nyújthat még számukra.

Szauna világunkban 5 szauna található, melyek elősegítik a szervezetet a salakanyagok kiürítésben, hatékony immunerősítő és érregeneráló hatásúak, javítják az anyagcsere folyamatokat, fokozzák a szervezet vérellátását. A szaunázás segít a lappangó betegségek felszínre hozásában, legyőzésében, mivel felerősíti a szervezet öngyógyító képességét. 2 hagyományos finn szauna, 2 infra szauna, fatüzeléső orosz szauna, ezen kívül gőzkabin és egy aroma kabin is megtalálható létesítményünkben. Az emeleten kialakításra került egy sószoba , mely segít egyben az ellazulásban és a gyógyulásban is. Só szobánk alkalmas minden légzőszervi betegségben szenvedő ember kezelésére: pl. asztma. légcsőhurut, hörghurut, ezen kívül arcüreggyulladás, pollen- és más allergia kezelésére. Segít a pikkelysömör, ekcéma, ízületi bántalmak gyógyításában. Erősíti az immunrendszert.

A SPA kényeztetést különböző masszázsok, gyógyászati illetve szépségápolási arc- és testkezelések teszik teljessé.