Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Sárvár, Vadkert út 1. Térképen
A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben az év minden napján várják a fürdőzőket a gyógyfürdő, élményfürdő, aquapark, szauna részlegeken, nyáron pedig a strandon.

A kiváló minőségű sárvári gyógyvízzel töltött medencékben a selymes víz átjárja a testet és lelket, feledtetve a hétköznapok gondjait, gyógyírt jelentve a fájó ízületekre, reumatikus panaszokra. Az élménymedence vízbuzgárja, a vállmasszírozója, sodrófolyosója tökéletes kikapcsolódást kínál.

Az új családi élményfürdőt tágas folyosó köti össze a gyógyfürdő szárnnyal. Itt már a legkisebbek is zavartalanul élvezhetik a pancsolás örömeit az év minden napján! Itt mindenki kedvére válogathat a különböző méretű és meredekségű csúszdák, családi és gyermekmedencék közül.

Május elejétől szeptember végéig élvezhetik vendégeink a kellemes hőfokú szabadtéri medencékben a lubickolást! Óriáscsúszdák, különböző sportlehetőségek, játékok és animációs programok megannyi szórakozást kínálnak minden korosztály számára. 2016. június 18-án 2 új csúszdát nyitottunk: az egyik egy 106 méteres izgalmas csőcsúszda, amely néha sötét, néha világos, de az is előfordul, hogy fények villódznak benne, a másik csúszda pedig egy hajlított ív, melyen gumigyűrűben fel és alá csúszdázhatunk, mint ahogy a gördeszkások teszik az U alakú pályájukon.

Honlap: www.sarvarfurdo.hu