Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Püspökladányi Gyógyfürdő

Püspökladány, Petőfi utca Térképen
Akadálymentesített gyógycentrumunkban az év minden napján szeretettel várjuk a pihenni, gyógyulni vágyó vendégeinket.

Püspökladány a Tiszántúl közepén, a Sárrét-Nagykunság-Hortobágy tájegységek találkozásánál fekvő igazi alföldi város, ahol már a múlt század elején, 1920-ban termálvízre bukkantak. A természet adta ajándék kihasználására több mint négy évtizede termálstrandfürdő épült a helységben, mely azóta is kedvelt pihenőhely a környék lakosai és a távolabbról érkezők számára.

Gyógyászati szolgáltatásaink kínálatában a fizikoterápiás és balneoterápiás kezelések széles palettája áll a gyógyulni, pihenni vágyók rendelkezésére. A különböző kezelésformák kombinálásával az állapotjavulás fokozott mértékű bekövetkezése várható. A kezelések pontos felsorolását, bemutatását megtalálják a gyógyszolgáltatások címszó alatt.

A napi kezelések felvétele után a vendégek rendelkezésére álló szaunák, szolárium, ill. pedikür-manikür, frissítő masszázs, reflexmasszázs, valamint a széles választékkal kiszolgáló büfé szintén a komfortérzet fokozását szolgálják.

Az aktív kikapcsolódást kedvelők városunkban kalandozva megtalálhatják a kulturális (Karacs Ferenc Múzeum, Ladányi Galéria, Szoborpark), sportos, egészséges (Ladányi halastavak, Horgászás, Hortobágy Nemzeti Park, Arborétum, Kerékpározás) pihenés formáit.
Bővebben a város honlapján : www.puspokladany.hu

Ha Ön csendes, ápolt környezetre, kikapcsolódásra vágyik, mindezt összekötve egészsége ápolásával, akkor ne gondolkozzon, keressen fel bennünket!