Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Strandfürdő Polgár

A Strandfürdő ideális környezetben, erdőkkel övezve, parkos-ligetes kialakításával, nyugalmat árasztó hangulatával, várja vendégeit.

Gyógyvizes termálmedence, úszásoktatásra is remekül használható tanmedence, gyermek és pancsoló medence kínál lehetőséget a fürdőzni vágyóknak, valamint csónakázó tó és az országban egyedülálló módon, a labdajátékok hódolóinak kialakított komplexum - műfüves, aszfaltos, és homokos pálya - várja a labdarúgás, a kosárlabda, a tenisz, a kézilabda és a röplabda szerelmeseit. Az adottságok és a feltételek tökéletes helyszínt biztosítanak edzőtáborok, sport és céges rendezvények lebonyolítására.

A hidrogén karbonátos, fluoridos, metabórsavat, metakovasavat tartalmazó gyógyvíz elsősorban mozgásszervi panaszok esetén ajánlott.

A Fürdő területén lévő műfüves labdarúgó pálya a hét minden napján igénybe vehető.
Igénybejelentés: a 06-52/391-188 vagy 0630/454-0793 -as telefonszámon vagy személyesen a Városgondnokság pénztárában naponta hétfő-csütörtök:8.00- 16.00 óráig pénteken: 8.00-13.00 óráig.

A homokfoci és az aszfaltos pályák használatát a belépőjegy ára tartalmazza.

A Strandfürdő területén kondícionáló terem is várja az edzeni vágyókat.

A vízisportok kedvelői a Tóparti Szálláshelyen, a Strandfürdő közvetlen szomszédságában találnak kajak-kenu használatára lehetőséget. A 2,7ha területű vízfelület a horgászok mellett otthont ad a sportolni vágyóknak is.

A Fürdő területén frissítő- és gyógymasszázs is igényelhető.