Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Park-, és Élményfürdő

Orosháza - Gyopárosfürdő, Fasor utca 3. Térképen
Az Alföld gyöngyszemeként emlegetett Gyopárosfürdő egyszerre strand, élményfürdő, gyógyfürdő, sportközpont és szabadvízi programokat kínáló, gyönyörű természeti érték.

A gyopárosi fürdő termálvíze 34 Celsius-fok alatt gyulladáscsökkentő, míg magasabb hőmérsékleten az izmok görcsösségét oldó hatásával lehet gyógyír panaszainkra.

A vízgőzt, a párát belélegezve légúti betegségeinken segíthet, bőrünkkel érintkezve pedig a legkülönbözőbb bőrbetegségek, így az ekcéma, a lichen vagy a pikkelysömör (pszoriázis) okozta bőrgyulladás kezelésének támogatására is kitűnően alkalmas.

Fiatalok, középkorúak, idősek, párok, családok, egyedül vagy baráti társaságban érkezők egyaránt megtalálják számításaikat a gyönyörűen gondozott, mintegy húszhektáros parkerdőben elterülő strandon.

A fürdőkomplexum szabadtéri része épp oly’ népszerű a vendégek körében, mint például az élmény- vagy gyógyfürdő, sőt sokan akadnak, akik éppen a természet közelsége miatt kifejezetten a strandot szemelik ki látogatásuk célpontjául.

A néhány éve épült gyopárosi élményfürdő kortól, nemtől, fizikai állapottól, sőt még úszástudástól is függetlenül kínálja az önfeledt, kellemes időtöltés lehetőségét, legyen szó a test minden porcikáját megmozgató attrakciókról, vagy éppen a feltöltődést, a regenerálódást segítő, a fájó izomkötegeket gyengéden simogató, esetleg keményebben masszírozó élményelemekről.

A tíz kabinból álló szaunapark nem csupán az izzasztó kedvtelés szerelmeseit várja, hanem azokat is, akik csak most ismerkednének meg a szaunázás csodálatos világával, a már-már szertartásszerű szaunarituálékkal, egyáltalán az egészségmegőrzés eme évszázados módszerével.