Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Nagyatádi Városi Termál- és Strandfürdő

Nagyatád, Zrínyi utca Térképen
A Nagyatádi Fürdők létesítményei és gyógyvízének minősége országos ismertséget hozott a városnak. Nátriumhidrogén-karbonátos vize 742m mélyről, 50 fokosan tör a felszínre. A termálvíznek köszönhetően 1907-ben nyitotta meg kapuit az első gyógyfürdő.

A város északi részén,1989-ben épült a 6 hektáron elterülő, kétezer fő befogadására alkalmas Termál Strandfürdő. Az ország egyik legszebb és legkellemesebb fürdői közé sorolt strand, gyönyörűen parkosított, ligetes területével és négy medencéjével várja az idelátogatókat. A városi strand ideális környezetet és színvonalas szolgáltatást igyekszik biztosítani minden korosztály számára.

Közkedvelt élménymedencéje kamikáze és anakonda csúszdával, valamint több élményelemmel várja a fürdőzőket. A különleges tetőszerkezettel épített pezsgőfürdős termálmedence 34-36C°-os hőmérsékletű. A termálvíz jótékony hatását, a medencében kialakított ülőpadokon pihenve is élvezhetik a vendégek.

A már több nemzetközi és hazai sporteseménynek otthont adó 50x25 méteres feszített víztükrű úszómedence a felüdülés mellett edzésekre, és versenyek megrendezésére is ideális.

A fürdőhely látogatói között évről évre több a családos, gyermekkel érkező vendég. Az árnyékolóval ellátott pancsoló medence, a fa gyermekjátékok, játszótér, a kínálkozó sportolási lehetőségek minden fürdőzőnek és gyermeknek kellemes időtöltést nyújthat. Az aktív pihenést kedvelőknek, vízi-és kültéri játékok, salakos és füves pályák állnak rendelkezésre. A strand területén több hideg- és melegételes büfé, valamint játék és strandfelszerelést kölcsönző szolgáltatás vehető igénybe.