Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Mezőcsáti Termálfürdő

A családias hangulatú termálvizes strandfürdőnk 5,5 hektár parkosított területével és a köré épült üdülőteleppel sok nyaralónak és ide látogatónak nyújt pihenést és gyógyulást.

A fürdő területén 3 medence (az egyik fedett) és egy pancsoló várja a fürdőzőket 300, 200, 160 (úszó, termál, fedett) négyzetméteres vízfelületével. A 2000-es évek elején épült fedett uszodánk medencéjét télen meleg, nyáron hideg vízzel feltöltve egész évben fogadjuk az úszás szerelmeseit. A strandfürdő területén szálláshely is található, így vendégeink akár az éjszakai órákban is fürödhetnek. A kültéri medencék mellett szépen gondozott, hangulatos pihenőhelyeket alakítottunk ki fákkal, bokrokkal övezve. A fürdőt szívesen veszik igénybe mind a külföldi, mind a belföldi családok és idős emberek egyaránt, akik között sok a visszatérő vendég.

Strandunkon főleg a nyugodt, csendes, családias kikapcsolódást kereső látogatók találják meg számításaikat. Házias konyhánk hideg-meleg ételekkel és italok széles választékával gondoskodik kedves vendégeink ellátásáról. Jó gondolat eljönni hozzánk, ha pihenésre és egészsége megóvására vágyik. A stresszoldó meleg fürdő nátrium-hidrogénkarbonátos jellegű, termális, lágy vize, valamit a fiatalokra és az idősebbekre is jótékony hatású úszás mellett szervezete ellenálló-képességét erősítheti szaunáinkkal is. A mindennapok folyamatos feszültségét megszakítva, iktasson be egy kellemes pihenést termálfürdőnkben. Udvarias kiszolgálással és mérsékelt árakkal várjuk.

A mezőcsáti családias hangulatú termálvizes strandfürdő 5,5 hektár parkosított területen található. Három meleg vizes medence várja a fürdőzőket.

A strand a 2000-es évek elején fedett uszodával bővült, melynek medencéje télen meleg, nyáron hideg vízzel feltöltve fogadja az úszás szerelmeseit.