Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Mátészalka Városi Uszoda és Strandfürdő

Mátészalka, Alkotmány utca Térképen
A gyönyörű környezetben található Mátészalka Városi Uszoda több medencével, wellness szolgáltatásokkal és gyógyhatású termálvízzel várja kedves vendégeit.

A román és ukrán határ közelében elhelyezkedő Mátészalka kellemes, nyugodt környezetben található. A kisváros kiváló fürdőzési és gasztronómiai lehetőségeket tartogat a látogatók számára. Az irodalmi és történelmi emlékekben gazdag szatmár-beregi táj kitűnő kiránduló hely.

A fürdő egy tanmedencével, egy ötpályás úszómedencével és egy termálmedencével, valamint két szaunával, egy jakuzzival és egy gőzkabinnal várja a vendégeket. Ezek mellett számos wellness szolgáltatás vehető igénybe: van aquafitness, vízi torna, aquaspinning, vízi gyógytorna, animációs programok, babaúszás és állapotfelmérés is.

A fürdőben a legkorszerűbb technológia biztosítja a kellemes hőmérsékleti és fényviszonyokat. A termálvíz hője hőcserélőkön keresztül hasznosításra kerül a fűtési rendszerben.A komplexum akadálymentesített, így mozgássérültek is tudják használni, számukra is lehetővé tettük medencéink használatát.

A fürdő termálvize gyógyvíz minősítésű, az Országos Tisztifőorvosi Hivatal országos Gyógyhelyi és Gyógyfürdőügyi Főigazgatóság 66/Gyf-2006. számú határozata „Szatmár Kincse” néven gyógyvízzé nyilvánította. A 950 méter mélyről feltörő 58 fokos víz a termálmedencében 32 fokos. A nátrium-hidrogénkarbonátokban gazdag víz alkalmas mozgásszervi megbetegedések, a gerinc és az ízületek degeneratív (kopásos) megbetegedéseinek kezelésére.

A létesítményt már a határon túlról, Erdélyből is egyre többen látogatják.
Igyekszünk a lakosság minden korosztályának megfelelő programot biztosítani, az idősek, a családok és a tanulók részére különböző kedvezményeket nyújtunk, hogy a pihenni vágyók széles köre hozzájuthasson az uszoda szolgáltatásaihoz.