Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Lenti Termálfürdő és Szent GYörgy Energiapark

Lenti, Táncsics Mihály út 2./a Térképen
A 3 500 négyzetméteres fedett fürdőrészben az úszó-, gyógy- gyermek- és hidromasszázs medencék, szaunavilág - benne finn, aroma és infraszauna - , 600m2 pihenőtér pihenőágyakkal valamint gyógyászati részleg is működik.

A Lenti termálfürdő 5 szabadtéri (gyermek-, úszó-, élmény- és gyógymedencékkel) és egy félig fedett hidro-masszázs élménymedencével valamint 8 ha zöldterülettel várja a pihenni és felüdülni vágyókat.
A fürdő legnagyobb medencéje 1340m2 vízfelületű, melyben vadvízáram, nyakzuhany, masszázspadok és egy 74m hosszú ún. Anakonda csúszda nyújt páratlan élményeket.

A lenti termálfürdő területén lévő Szent György Energiapark Európában egyedülállóvá teszi a lenti termálfürdőt, mivel olyan jótékony hatású energiavonalak találkozási pontjaiban fekszik, ahol a vendégek a gyógyvíz és e különleges energetikájú hely együttes hatása miatt hatékonyabban tudnak pihenni, feltöltődni, gyógyulni,
A földsugárzások ezen típusát - az ún. Szent György vonalakat - a keleti kultúrákban sárkányáramoknak nevezték.

A lenti fürdő vize Európa szerte ismert 40 000 éves nátrium-hidrogénkarbonátos gyógyvíz, amely mozgásszervi problémák, gerinc (nyak, hát, derék), lumbágó, ízületi (váll, könyék, kéz, csípő, térd, boka) gyulladásos és kopásos megbetegedések kezelésére alkalmas.
A gyógyvízhez kapcsolódóan kúraszerűen alkalmazott gyógyászati kezelések is igénybe vehetők, amelyekhez előzetes orvosi vizsgálat szükséges.

A fedett fürdő emeletén lévő szépségfarmon kozmetika, fodrászat, pedikür-manikür és különféle frissítő és szépítő masszázsok vehetők igénybe.