Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Városi Strand és Uszoda

A fürdő családias hangulatú, füvesített, örökzöld és lombhullató fákkal teli környezetben, mintegy 25.000 m2 területen négy kültéri és három beltéri medencével a vasútállomástól egy percre várja vendégeit.

Az ide látogatók tartalmas időtöltéséről salakos teniszpálya, strandröplabda-pálya és éjszakai fürdőzési lehetőség gondoskodik egész évben. Az 1560 méter mélyről feltörő alkáli-hidrogénkarbonátos termálvíz a környéken egyedülálló gyógyító hatású. Jelentős metakovasav tartalma miatt mozgásszervi panaszok, gerincbántalmak, reumás megbetegedések kezelésére javallott. A fedett részlegnek köszönhetően a téli hónapokban is lehetőség nyílik strandolásra. A fűtött csarnokban négypályás, 25 méteres úszómedence, valamint két további meleg vizes medence, szauna és gőzfürdő, Kneipp medence teszi felejthetetlenné a családi kikapcsolódást. A beltérben gyereksarok a kültéren gyereksziget várja a kisgyermekes családokat.

A fedett épületben, az uszoda szomszédságában télen-nyáron finn szauna és gőzfürdő üzemel, hidegvizes bemerülővel felszerelve, hőmérséklete 12 Celsius fok.
Hétköznap 15 órától, hétvégén egész nap várja a felfrissülni vágyókat.