Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Róna Kincse Gyógyfürdő

Kiskunfélegyháza, Fadrusz János utca Térképen
A modern korban a fürdőket már nem csak tisztálkodási és vallási célokkal létesítik, hanem a gyógyulás, az egészségmegőrzés és a kikapcsolódás színtereként épülnek ezek a létesítmények. A wellness és a spa, mint életmódot, életérzést közvetítő fogalmak forradalmasították a fürdőzés kultúráját és Magyarországon gombamód szaporodnak az ezen célokat szolgáló fürdők.

Kiskunfélegyháza a gyógyvízzel rendelkező területek táborába tartozik. A gyógyvíz nyújtotta lehetőségek kihasználásával került kialakításra a kórház épületén belül egy olyan kórházi hátterű gyógyfürdő, mely országos viszonylatban is ritkának számít. Az orvosi felügyelet mellett történő fürdőzésen túl, szükség esetén lehetőség van egy épületen belül diagnosztikai -, vagy különböző orvosi vizsgálatokra, vagy akár kisebb sebészeti beavatkozásokra is.

Gyógyfürdőnkben megtalálható az összes fürdőgyógyászati ellátás: gyógyvíz, súlyfürdő, szénsavas kádfürdő, iszap- és parafangó kezelés, masszázs, víz alatti vízsugármasszázs, víz alatti torna, gyógyúszás, komplex fürdőgyógyászati ellátás, továbbá elérhető a fizikoterápia és gyógytorna is. Kiegészítő szolgáltatások az oxigénterápiás jakuzzi és az infraszauna, de kozmetikus és pedikűrös szolgáltatások is várják a hozzánk érkezőket. Délutánonként különböző sportfoglalkozásokon, mint a fitnesz, jóga vagy a harcművészeti tréning, lehet a testet és a lelket erősíteni.

Az alkáli-hidrogénkarbonátos gyógyvíz – mint intézményünkben -, melynek metakovasav tartalma jelentős, reumás, mozgásszervi megbetegedések és nőgyógyászati problémák kezelésére alkalmas. A gyógyvízben fürdőzőket fizikai és kémiai hatások érik.

Az infraszauna fényterápiával, CD-s rádióval és ózonos légfertőtlenítővel van felszerelve.