Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő

Kehidakustány, Kossuth utca 62. Térképen
A Kehida Termál Gyógy-és Élményfürdő 2.400 m² vízfelülettel, mediterrán belső terekkel, 13 medencével, 94 méteres óriáscsúszdával, kinti kamikaze csúszdákkal, szabadtéri 34-36 °C fokos meleg vizes- és gyógymedencékkel, pezsgőszigettel, sodrómedencével, gyermekpancsolóval, pool bárral és még sok egyéb csábító élményelemmel várja kedves hotel- és fürdőző Vendégeinket!

A hazai gyógyfürdők között kimagasló kalcium-magnézium hidrogén-karbonátos minősítésű gyógyvizünk igazi rekreációt nyújt vendégeinknek. Szabad téren egy gyógyvizes ülőmedence és egy úszómedence, a fedett élményfürdőben egy súlyfürdős, nyakzuhanyos gyógymedence (mozgássérültek részére beemelő készülékkel) és egy 36-38 fokos ülőmedence biztosítja a vendégek nyugodt kikapcsolódását.

A fedett mediterrán hangulatú háromszintes élményfürdő garantált élmény a család minden tagjának télen-nyáron egyaránt. A benti fürdőből ki lehet úszni a szabad levegőre, ahol nyakzuhanyok, pezsgő élményelemek várják a fürdőzőket. A víz kellemes 28 fokos hőmérsékletű.

Az Élményfürdő igazi szenzációja a 94 méter hosszú beltéri csúszda fény- és hangeffektekkel. Ezen kívül élménymedencénkkel, buzgárokkal, nyakzuhanyokkal, masszázs ágyakkal, pezsgő szigettel, sodrómedencével kínálunk változatos fürdőzést.

Kisgyermekes családok részére bébi pancsoló, bébi csúszda, baba-mama pihenőszoba pelenkázóval, játékokkal gazdagítjuk a kínálatot.

A szabadtéri strandon élménymedence gejzírekkel, nyakzuhannyal, a medence közepén pool bárral, gyermekpancsoló, hullámmedence, úszómedencék, 34-36 fokos gyógyvizes ülőmedencék, pihenő és napozó teraszok (naturistáknak is) szolgáljuk a család kényelmét. Medencéink egy része szezonálisan üzemel.