Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Flóra Termálfürdő

Kapuvár, Fürdő utca Térképen
A Flóra Termálfürdő Kapuváron, az osztrák-magyar határtól mintegy 17 km-re található. A termálvizes fürdőkomplexum a szolgáltatások rendkívül széles körét kínálja vendégeinek.

A Flóra Termálfürdő magas színvonalú wellness szolgáltatásaival, valamint igényesen berendezett apartmanjaival várja a kikapcsolódni, pihenni, gyógyulni vágyó vendégeket. A tudományosan igazolt gyógyhatással rendelkező termálvíz és szolgáltatásaink testi megújulást, lelki felfrissülést nyújtanak Önnek.
A különleges összetételű termálvíz, a magával ragadó természeti környezet és szakképzett személyzet gondoskodik arról, hogy Önök ideális körülmények között pihenhessenek.

Szolgáltatások:
Termálfürdő
Masszázs
Szauna
Szolárium
Kozmetika
Pedikűr-manikűr
Fodrászat
Tágas apartmanok
Panzió a termálfürdő épületében

Az 1800 méter mélyről feltörő, 70 C-os TERMÁLVÍZ hivatalos szakorvosi Vizsgálatok alapján az „ELISMERT GYÓGYVÍZ” minősítéssel rendelkezik. Nagymennyiségű oldott sót tartalmazó alkáli-hidrogénkarbonátos és kloridos hévíz, mely jodid- és szulfid-ion tartalma következtében a jódos, illetve a szulfidos gyógyvizek közé is sorolható. A víz emellett jelentékeny bromid, fluorid, lítium és metakovasav koncentrációt is mutat. E gyógyvíz jótékony hatása az alábbi területeken úgy a szakorvosok, mint a vendégek körében is igazolt:
  • kopásos izületi elváltozások
  • gerinc- és porckorong sérülések
  • balesetek utáni regenerálódás
  • fájdalmak jelentős csökkentése
  • nőgyógyászati problémák
  • hörghurut, hörgőtágulat és tüdőasztma
  • (inhalációs kezelés révén)
A víz összetétele:
Nagy sókoncentrációjú nátriumhidrogén-karbonátos és kloridos hévíz, amely jodidion tartalma következtében jódos, szulfidion tartalma miatt pedig a szulfidos ásványvizek csoportjába sorolható. A víz lítium és metakovasav tartalma is jelentős.