Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Lehel Strandfürdő és Uszoda

A strandfürdő egy fedett uszodából, wellness helységekből, kültéri úszómedencéből és 2 termálmedencéből áll.

A fás, ligetes, szépen parkosított területen található a versenyzésre is alkalmas, kültéri vízvisszaforgatóval ellátott úszómedence, melynek mérete 50x21 méter. Az úszómedence mellett található termálmedencék hőfoka 38 ill. 35 °C.
A strandra látogatók kikapcsolódását szolgálja a strand területén kialakított strandröplabda és kosárlabda pálya, valamint "békebeli" strandbüfék.

A fedett uszoda 1985-ben nyitotta meg kapuit a látogatóközönség előtt. Az uszodában egy 25x13 méteres vízvisszaforgatóval ellátott medence mellett wellness helységek és büfé található. Téli időszakban a fedett uszoda mellett a kültéri 38 °C fokos termálvizes medence is működik.
Az uszodában található wellness-szalon minden pihenésre, kikapcsolódásra vágyó vendég igényét kielégíti. Az uszodába látogatók rendelkezésére áll 2 db eredeti finn szauna; álló-, fekvő szolárium; nagy teljesítményű, különböző betegségek gyógyítására és kezelésére alkalmas bioptron lámpa. A gyógymasszázsra vágyó vendégeket szakképzett masszőr várja.
Az uszoda téli időszakban is kellemes kikapcsolódást nyújt mind a sportolni-, mind a kikapcsolódásra-pihenésre vágyó vendégeinek.