Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

SÁ-RA Termálfürdő

Hegykő, Fürdő utca Térképen
A hegykői Sá-Ra Termál Fürdő ideális választás a pihenni, kikapcsolódni vagy akár gyógyulni vágyók számára is! Gyönyörű, zöld környezetben éttermek, fagyizó, röplabda pálya, gyógyászati és pihentető kezelések és szolgáltatások várják az ide látogatókat.

A termálvíz idült mozgásszervi betegségek gyógyítására alkalmas, szakorvosi javaslat alapján. Jó eredménnyel alkalmazható rehabilitációs kúraként gyógyult csonttörések, ficamok, ízületi rándulások, izomhúzódások kezelésére. A fürdő rendszeres használata oldja a sportolással, fokozott izommunka igénybevételével járó megterhelést, a vízfelszínről felszálló és belélegzett vízgőzök előnyösen hatnak a légúti panaszokra.


Fürdőkúra javallatok
  • A termálvíz elsődleges hatása a gyulladáscsökkentés: mozgásszervi, bőrgyógyászati, nőgyógyászati, urológiai gyulladások kezelésére ajánljuk
  • Előnyösen alkalmazható mozgásszervi vonatkozású ortopéd, traumatológiai műtétek utókezelésére
  • A sós fürdő használata rekreáció céljára is alkalmas: az immunrendszer részére kedvező védekezési állapotot biztosít

Kültéri medencék:


Gyógymedence I.
Ez a medence gyógyvizes ülőmedence. Padok találhatók a medence szélén körben, valamint a medence középső részén is.

Gyógymedence II.
A medence közepes hőmérséklete miatt minden korosztály által kedvelt. A medence szélén ülőpadok találhatók, a játszó, úszó, labdázó vendég a medence teljes középső részét használhatja.

Termál medence
Ez a medence gyógyvizes ülőmedence. Padok találhatók a medence szélén körbe, valamint a medence középső részén is. A medencében nyakzuhany, hátmasszázs, pezsgőpad, valamint vízbuzgár élményelemek találhatók.

Pancsoló medence
A pancsoló medence a gyermekjátszótér mellett, fás környezetben található. A medence napos, környezete félárnyékos.

Tanmedence
Hűvösebb vizű medence az úszással ismerkedők és kisebb gyermekek részére. A medencében nyakzuhany élményelem található.

Úszómedence
Hűvösebb vizű medence az úszni tudó vendégek részére. A medence vízmélysége 1,20 m feletti. A medencét a nyitvatartási időben úszómester felügyeli, akik kisebb horzsolások, sérülések esetén elsősegélyt nyújt.

Beltéri medencék:


Fedett termál medence
Ez a medence beltéri gyógyvizes ülőmedence, tehát sem úszásra, sem játékra nem használható. A medencék mellett a pihenőtérben állítható támlájú székek találhatók.

Wellness medence
A medencében különféle élményelemek találhatók, amik a nyitva tartási időben folyamatosan működnek: hátmasszázs elemek az ülőpadoknál, két nyakzuhany a medence szélénél, két vízbuzgár és egy vízgomba a medence közepén.

www.saratermal.hu