Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Rába Quelle

Győr, Fürdő tér 1. Térképen


A szabad téren található óriás csúszdás medence rengeteg élményelemmel kényezteti a fürdőzőket. A nagy területen fekvő termál medencében nyugodtan pihenhetnek, regenerálódhatnak a fürdőzők. Kellemes hőmérsékleten gyógyulhatnak, pihenhetnek a kis gyógymedencében. Külön gyermekmedence és játéksarok szolgálja az egész család pihenését és várja a kisgyerekeket.

A kezelések regisztrálása az orvosi vizsgálatot követően a recepción, az önrész befizetése után történik. A rendelés helye és ideje: hétfő-péntek, 9.00-16.00 óra, Rába Quelle Kft. Gyógyászat, 9025 Győr, Fürdő tér 1.

A szaunázás testet-lelket felfrissítő szertartás. A szauna kert földszinti részén található: 5 finn szauna (szabadtéri és épületen belül), gőzkabin, jakuzzi, szaunakerti nagy merülő. Szauna kert emeleti részében a szaunázás mellett egyéb módon is pihenhetnek: 2 infrakabin, sókabin, melegített pihenőpad áll rendelkezésre.

A szauna szolgáltatások köre 2009-ben úgynevezett felöntési szertartásokkal bővült, melyeket képzett szaunamesterek vezetnek a kedves vendégeknek. A relaxáló felöntések megfűszerezik a szaunázás élményét minden vendég számára.