Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Fehérgyarmati Gyógyfürdő

Fehérgyarmat, Damjanich utca Térképen
A Szabolcd-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Fehérgyarmati Kórház és Gyógyfürdő Magyarország észak-kelti részén, Ukrajna és Románia közvetlen szomszédságában található. Főtevékenységünk a járó- és fekvőbeteg ellátás, diagnosztika, gyógyfürdő és rehabilitáció, valamint a hozzá csatlakozó háttérszolgáltató és irányító tevékenység.

Fehérgyarmati székhelyén 2004. őszén kialakított, és ma már körzeti minősítéssel rendelkező gyógyfürdő komplexum gyógyvize a természet ajándéka, tájegységünk egyik értékes kincse.

A közel 1000 méter mélyről feltörő 44°C-os gyógyvíz kiváló vízminőségű összetételéből adódóan leginkább mozgásszervi megbetegedések kezelésére, krónikus nőgyógyászati, reumatológiai, ortopédiai panaszok enyhítésére alkalmas. Elősegíti a balesetek, csontműtétek utáni rehabilitációt, a csontritkulás és érbetegségek, továbbá egyes neurológiai kórképek gyógyulását. Az igen nagy ásványi anyag tartalommal rendelkező, nátrium-hidrogénkarbonátos, -kloridos gyógyvíz mellett a fizioterápiás háttérnek köszönhetően a fürdőgyógyászati kezelések teljes skálája biztosított.

Az OEP által befogadott és finanszírozott gyógykezeléseket szakorvosaink írják fel betegeink számára, és közfürdőként is nyitva állunk a lakosság felé.

Látogassanak el hozzánk, ahol kórházi fürdőnk nyugodt környezetben kiváló kikapcsolódási lehetőséget is biztosít a gyógyulni vágyók, a testi-lelki felfrissülésre igényt tartók számára.

A vizes kezelések közül víz alatti sugármasszázs, súly-, szénszavas és kádfürdő, tangentor, gyógymedence élményelemekkel (nyak-, váll- és övzuhany), víz alatti csoportos és egyéni tornaprogram, gyógyúszás várja a vendégeket.

Egészségmegőrző programunk keretén belül szaunánk használatát ajánljuk vendégeink figyelmébe.