Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Eger Termálfürdő

Az Egri Termálfürdő 1932-ben nyitotta meg kapuit. Magyarország egyik legszebb fürdőhelye, mely a külföldi turisták körében is népszerű. A gyönyörű ligetes környezet a gyógyulni, sportolni és szórakozni vágyók Paradicsoma!

A belvárostól néhány percre található fedett-nyitott vízi élménysziget ugyanis 7 medencével, sportpályákkal és a Török Fürdőbe közvetlen átjárási lehetőséggel rendelkezik.

A sport kedvelői számára versenymedence biztosítja a testmozgáshoz szükséges teret, az idősebbeket és gyógyulni vágyókat pedig a 28°C fokos, enyhén radonos gyógyvízzel töltött nagy medence és a 37°C fokos kénestermál medence várja.

A kicsik számára a nagy „vízi csaták" helyszínéül szolgáló vízi váras medence kínál feledhetetlen élményeket. A fiatalabb felnőttek a kétkupolás fedett-nyitott élménymedence 14 féle szórakoztató, vízi rekreációs eleme által kapcsolódhatnak ki.

Joggal mondhatjuk hát, hogy az Egri Termálfürdő az egész család számára megfelelő úti célpont, de javasoljuk, hogy erről győződjenek meg személyesen is!