Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Dunaföldvári Strand- és Gyógyfürdő

A strandfürdőnk feszített víztükrű, vízforgatásos rendszerű szabadtéri medencéi június 1 – augusztus 31 között várják a látogatóinkat.

Az úszómedencénk az úszni, sportolni vágyók igényeit elégíti ki. Tanmedencénk az úszni nem tudó gyermekek körében közkedvelt, a nyári szezonban ez a medence szolgál az úszásoktatás helyszínéül. A pancsoló medencénk pedig a legkisebbek fürdési lehetőségét biztosítja.

Medencék
Úszómedence (1,20-1,80 m, 25-27°C)
Tanmedence (0,80 m, 29-30°C)
Pancsolómedence (0,15-0,30 m, 29-30°C)

A nyári szezonban a fürdő gyakran rendez különböző, ingyenesen igénybe vehető programokat, melyek a vendégek körében igen népszerűek. Az animátorok bevonásával rendezett gyermekprogramok, a kulturális, zenei és sportprogramok az idelátogatók számára tartalmas időeltöltési lehetőséget biztosítanak.

A fürdő területén strandröplabda pálya, a közelben teniszpálya várja a sportolni vágyókat. A főépületben és a strandfürdő területén üzemelő büfék biztosítják az étel és italfogyasztási lehetőségeket a vendégek számára.

A fedett gyógymedence, és a gyógyászati részleg egész évben várja a gyógyulni vágyó betegeket. A dunaföldvári gyógyvíz összetétele jelentős mértékben hidrokarbonátos és magas sótartalmú, így mozgásszervi és nőgyógyászati panaszok, valamint bőrbetegségek kezelésére is alkalmas.