Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Cascade Barlang- és Élményfürdő

Demjén, Külterület 1. Térképen
A Fürdő a Bükk lábánál - Egerből (12km) jövet - Demjén határában található, pontosabban 120m-re a falu első házától.

A Termálfürdő egységét Vendégeink kívánságára úgy építettük meg, hogy az öt különböző hőfokú kültéri medence mind a testnek, mind a léleknek felüdülést jelent. A sportosabb vendégeink részére egy tavasztól őszig üzemelő 25 m-es strandmedencét létesítettünk. A medencékben élményelemek, nyakrafolyók, levegőbuzgárok biztosítják a kellemes kikapcsolódást.

....ahol a generációk együtt tudják élvezni a Fürdő örömeit, mert míg a nagypapi áztatja fájó csontjait, apu-anyu úsznak egyet, bátyus a fejesugrást gyakorolja, nővérünk a nap szerelmese lesz, mi pedig a csúszdákon élvezhetjük a nyár legszebb pillanatait. Az aquapark karszalaggal annyiszor csúszhatunk le egy nap amennyiszer akarunk és azon amelyiken szeretnénk éppen, illetve az úrgómedencét is korlátlanul használhatjuk.

Ha esik, ha fúj, a négy évszakos Cascade Barlang- és Élményfürdő, minden nap várja vendégeit. A barlangfürdő belépőjegy ára magában foglalják a Cascade Barlang- és Élményfürdő valamennyi szolgáltatását, továbbá a Demjén Termálfürdő és Aquapark külső medencéinek, csúszdáinak illetve a fedett wellness részlegének használatát is.