Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont

Cegléd, Fürdő út Térképen
Kül- és beltéri medencék: a gyógymedencéktől a látvány-medencékig, a gyermekmedencéktől az úszómedencéig, összesen tíz medencével, közel 1400 m2 vízfelülettel biztosítja a gyógyászati és wellness programokat.

A több szintes fedett épületben egész éves nyitva tartással: élménymedence, két ülőmedence és egy gyermekmedence, gyógytorna medence, súlyfürdő, tangentor-kádak, tornaterem, gyógy- és wellness masszázs, fizikoterápiás kezelések, szauna szolgálja a gyógyulást, a felüdülést, a kikapcsolódást.

Dísztó, sportpályák, játszóterek kínálják sport, animációs és kulturális programjait. Az étterem hangulatos teraszáról remek kilátás nyílik az egész fürdő területére. Az érdeklődőket városi kulturális programok, a kirándulni vágyókat lovaglás, borkóstolás, gasztronómiai túrák kényeztetik.

Az Aqua Centrum csúszdapark 2005-ben nyitotta meg kapuit 17 óriás csúszdájával. Az aquapark alapmotívuma egy középkori vár hangulatát idézi, mesés, játékos elemekkel. A „gyermek szigeten” sárkánycsúszda, gyermekcsúszdák találhatók, míg a vadfolyó, és a csőcsúszdák, zárt-, nyitott-, hullámforma csúszdák a felnőtt közönséget várják. Közös családi élményt a 4 sávos családi csúszda és a lassúfolyó- biztosítja.

A legvakmerőbbek a kamikaze, a feketelyuk illetve a hagyma csúszdán tehetik próbára bátorságukat. Az Aqua Centrum extrém ajánlata az ingacsúszda, Magyarországon először!