Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Bükfürdő Thermal & Spa

Bükfürdő, Termál körút 2. Térképen
A Bükfürdő Thermal & Spa igazi paradicsom a fürdőzőknek. Fedezze fel a strand, gyógyfürdő, élményfürdő és aquapark medencéit és csúszdáit!

14 hektáros, árnyas fákkal borított parkterületen, fedett, félig fedett és nyitott medencék csábítanak fürdőzésre. A gyógyvizes medencék 32-38 °C-os, a strand- és sportolásra alkalmas medencék 26-28 °C-os vízzel vannak feltöltve, a legkisebbeket pedig gyermekmedencék várják. Az ingyenes szabadtéri csúszdakomplexum négy pályája felejthetetlen élményeket kínál.

Az egész évben nyitva tartó fedett élményfürdő minden korosztály számára felüdülést nyújt. Az élménymedencében a sodrófolyó, a pezsgőágyak és a pezsgőmedence felejthetetlen élményt ígérnek.

A szaunázás szerelmeseit exkluzív szaunavilág várja, melyben tepidárium, gőzfürdők, infra- és finn szaunák, aromaszauna és kültéri ördögszauna várja a lazulni és felfrissülni vágyókat. A szaunázás utáni pihenésről hangulatos szaunaudvar és fedett szaunapihenők gondoskodnak. A kültéri és beltéri hideg vizes merülőmedencéken túl Kneipp-medence, valamint kültéri és beltéri Jacuzzik teszik tökéletessé a szaunázás élményét.

Az egyedi összetételű, több mint 15.000 mg/l ásványianyag-tartalmú – alkáli-hidrogénkarbonátos, magas kalcium-, magnézium- és fluortartalmú – büki gyógyvíz egyedülállóan kedvező hatást fejt ki a szervezetre.

Honlap: www.bukfurdo.hu