Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Budaörs Városi Uszoda Sportcsarok és Strand

Budaörs, Hársfa utca Térképen
A Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand 5 medencével és 4 szaunával egész évben várja a vízi sportok kedvelőit.

Az úszni vágyók 10 sávon úszhatnak a 25 méteres versenymedencében, a kezdők és a gyerekek a 16 méteres tanmedencénkben tehetik meg az első karcsapásokat és szerezhetik meg a vízbiztonságot.

A szervezett úszásoktatások időtartama alatt a tanmedencét csak a foglalkozáson résztvevők használhatják.

Wellness részlegünkben két finn szaunával, egy gőzkabinnal, egy só szaunával, jacuzzival és merülő medencével várjuk pihenni vágyó kedves vendégeinket. A szaunázás köztudottan számos jótékony hatással bír: erősíti az immunrendszert, méregtelenít, stressz-mentesít, javítja a vérkeringést, és hatékonyan segíti elő a bőr regenerációját is.

Strandunkon 33 méteres, feszített víztükrű medencével és élményelemekkel, csúszdákkal felszerelt gyermekmedencével állunk az úszni, fürödni és pihenni vágyók rendelkezésére.

A napozókat 2700 m², gondosan karbantartott gyep és a medencék körül elhelyezett, korlátozott számban igénybe vehető pihenőágyak várják.

A sportcsarnok speciális sportpadlóval ellátott küzdőtere nemzetközi előírásoknak megfelelő méretekkel rendelkezik: játéktere 20×40 méteres, belmagassága pedig meghaladja a 8 métert.
A lépcsőzetes elrendezésű, egyoldalas lelátó 905 ülőhellyel rendelkezik.
A sportcsarnok kétoldali eredményjelzője közvetlenül összekapcsolható a versenybírói asztalnál elhelyezhető készülékekkel.