Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Kamilla Gyógyfürdő

Balmazújváros, Kastélykert utca Térképen
A Kamilla Gyógy-, Termál- és Strandfürdő Balmazújváros szívében, a városközpontban foglal helyet, az impozáns Semsey Kastély árnyékában.

Fürdőnk 1951 óta üzemel és azóta várja az ide látogató gyógyulni, kikapcsolódni vágyó vendégeit. Fedett fürdőrészleggel, komplett gyógyászati- wellness szolgáltatásokkal, szauna faluval igyekszünk minden igényt kielégítő maradandó élményt biztosítani a fürdő szerelmeseinek.

Medencéink:
  • Termál medence: 34-36 °C
  • Élmény medence: 30- 32 °C
  • Jacuzzi: 34-36 °C
  • Gyerek medence: 32- 34 °C
Az 1100 méter mélyről feltörő természeti kincsünk, a minősített gyógyvíz elsősorban a reumás panaszok, kopások, mozgásszervi megbetegedések és idült ízületi megbetegedések enyhítésére javasolt.
A gyógyvíz bársonyos kényeztetésén kívül számos speciális gyógykezelés is a regenerálódni, gyógyulni vágyók rendelkezésére áll.
Gyógyászati szolgáltatásaink teljes körűek, melyek a társadalombiztosítás által is támogatottak.
Gyógyászati kezeléseinket kúraszerűen is igénybe tudják venni.

Wellness Centrumunkban különféle kezelések valódi tárházával találkozhatunk, ahol garantált az élmény: masszőreink a feszült, görcsös testet tetőtől talpig átmozgatják, a felgyülemlett stresszt feloldják, a fáradt lelket felfrissítik.

Egyedülálló szauna falunk a szauna szerelmeseinek Mekkája. Igazán exkluzív környezettel, megszámlálhatatlan izgalmas felöntéssel gondoskodunk az izzató élményekről. Hortobágyi bioszauna, tüzes szauna, infraszauna, gőzkabin, sókamra, de az igazi kuriózum a több száz éves finn ezüstfenyőkből épített KELO szauna. Képzett szauna mestereink lesik vendégeink kívánságait. Ha ellátogat hozzánk, ne hagyja ki a szauna falu kényeztetését, hiszen az élmény megfizethetetlen!