Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Annagora Aquapark

Balatonfüred, Fürdő utca Térképen
Élményfürdő, csúszdapark, Magyarország második legnagyobb hullámfürdője, egy jeges ital, gyönyörű panoráma a Balatonra, s mindez a parttól 500 méterre – tökéletes nyári kikapcsolódás vár Balatonfüreden, az Annagora Aquaparkban!

Fűtött külső és beltéri medencék, gyermekmedencék, 12 óriás csúszda és 3 gyermek csúszda vár Rád számos más kikapcsolódási lehetőség mellett még esős, szeles időben is – egész nyáron.
Hozd el szüleidet, sőt nagyszüleidet!

A legmodernebb technikai elemek és megoldások garantálják, hogy a legkisebbektől a nagyszülőkig mindenki tökéletesen érezhesse magát!

Az egyszerű gyermek csúszdákat a picik, az extrém megoldásokkal kialakított csúszdákat pedig a fiatalok és a felnőttek használhatják.
A medencéken és csúszdákon kívül szaunák, gőzkabinok, illatkamra és jégbarlang is segít a felüdülésben. Az aquapark funkcionális középpontjában található a gyermek élménymedence, sok-sok csalogató, kipróbálásra váró elemmel.

Élvezd a hullámfürdő nyújtotta kellemes, tengerpartot idéző érzést. A kicsiknek külön gyermek hullámmedencét alakítottunk ki, hogy ők se maradjanak ki ebből a varázslatból!

Medencék:
11 db - Hullám, wellness külső, wellness belső, wellness gyerekpancsoló, gyermek élménymedence, gyermek hullámmedence, lassú folyó, kis gyermekpancsoló, vadfolyó csúszda fogadómedencéje, csúszdatorony É-i fogadómedencéje, csúszdatorony D-i fogadómedencéje és pihenőmedencék.

Csúszdák:
Fiataloknak és merész felnőtteknek 12 különlegességet ajánlunk: Hagyma, Forgószél, Őrült folyó I-II, Anakonda I-II-III, Verseny (családi) csúszda, Kamikaze I-II, Turbó I-II

A kicsik számára 3 gyermek csúszdát építettünk ki, hogy ők se maradjanak ki az élményből!

Vendéglátó egységek, üzletek sora gondoskodik róla, hogy minden szempontból felejthetetlen legyen a balatoni élményfürdőnkben, az Annagora Aquaparkban eltöltött idő!