Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Aquaworld Hotel és Élményfürdő Zrt.

Budapest, Íves út 16. Térképen
A fedett élményfürdőben télen és nyáron 15 medence és 11 darab, összesen közel 1 km hosszú csúszda kínál izgalmas kalandot és felhőtlen szórakozást.

A termálvíz nyugtató, de egyben szórakoztató funkcióját használjuk arra, hogy kikapcsolódást és aktív időtöltés biztosítsunk a család minden tagja számára.
Tapasztalja meg a vízi kikapcsolódás élményét 15 medencével, a teljes komplexumban pedig összesen 19 medence várja a pihenni és szórakozni vágyó vendégeket, összesen 4000 m2-es vízfelületen télen és nyáron. A fürdőtér kialakítása során a fürdőzés ergonomiája kapott kiemelt szerepet, az egyedülálló kupola alatt körforgásszerűen alakítottuk ki szolgáltatásainkat.

Az élményfürdőben két nagy vízfelületű élménymedence kapott helyet sodrófolyosóval, buzgárokkal és különböző beépített vízalatti fekvő felületekkel.

A jakuzzik magasabb hőfokú termálvize a klasszikus ülőfürdőket idézi, biztosítva az izmaink, végtagjaink és szervezetünk regenerálódását, miközben az időszakosan beinduló masszázsfúvókák masszírozzák végtagjainkat.

A hullám medence óránként induló hullámai a tengerpartra kalauzolnak bennünket,és a homokos tengerpart élményét idézik.

A fürdőtérben kialakított gyermekbirodalom változatos programot kínál kis vendégeink számára - a totyogóktól a kamaszokig - a gyermekmedencével, csúszdákkal, csobogókkal és száraz játszótérrel.

Szaunavilágunk - a fürdő forgatagától elkülönítve - a nyugalom szigete, az egészség testi-lelki megteremtésének helyszíne. 11 különböző egység kalauzol bennünket a szaunakultúra rejtelmeibe, így nyerhetjük vissza testi és szellemi frissességünket a mindennapokhoz.

Csúszdáink télen és nyáron is biztosítják az izgalmakat, köszönhetően annak, hogy nem kell kimennünk a szabadba a csúszáshoz, minden a fedett térben található. A bátrabbak a kamikaze, míg a könnyebb csúszdázásra vágyók az Ufo-t választják 11 csúszdánk közül.