Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Aquasziget - Élményfürdő Esztergomban

Esztergom, Táncsics Mihály utca Térképen
Az élményfürdő fedett területén a medencék mellett egy infraszauna, dísztó, mellette mini terrárium, látványkonyha, söröző és pihenőágyak várják a vendégeket.

A beltéri élménymedence sodrófolyosóval, gejzírrel, nyakzuhanyokkal, vízeséssekkel, vízgombával, buzgárokkal, dögönyözőkkel, mászófallal. A pihenőmedence dögönyözővel, oldalmasszázzsal, nyakzuhanyokkal, ülőpaddal kellemes kikapcsolódást biztosít az arra vágyóknak. A jacuzzi medence kellemesen meleg vize és buzgárjai átmaszírozzák az elgyötört testet. A belső gyermekmedence épített teknősbékával és vizet spriccelő bohóccal különleges élmény a gyermekeknek. A beltéren található infraszauna kellemesen átmelegíti és mélyen méregteleníti a szervezetet. A két csúszda különleges effektekkel és időmérővel kíváló helyszíne a szórakozásnak.

Kültéri pihenőmedence kiúszóval télen is használható oldalmasszázzsal, légbefúvással, buzgárokkal.
A 25 méteres úszómedence kiúszóval szintén egész évben használható. Nyári szezonban használható: Az élménymedence vízeséssel, vízköpőkkel, gejzírrel, levegőbefúvással és hullámeffekttel, valamint a külső gyermekmedence épített várral és kis csúszdával egész napos szórakozást nyújt a kicsiknek.