Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Agárdi Gyógy - és Termálfürdő

Agárd, Fürdő tér Térképen
Az 1000m mélyről feltörő, 58°C- ról 36°C-ra visszahűtött, ásványi anyagokban gazdag gyógyvíz, kiválóan alkalmas mozgásszervi megbetegedések, reumás panaszok, kopások és nőgyógyászai problémák kezelésére, gyógyítására.

A kültéri családi élménymedence egy gyermek- és egy felnőtt medence részből áll. A babák részére a változó mélységű (0-30 cm vízmélységgel) „hempergő” készült, a kisgyermekeknek a 30 cm-es kisvizes medence, a nagyobbaknak pedig a 60 cm-es gyermekmedence áll rendelkezésre, melyhez egy kis barlang is kapcsolódik, bejáratánál vízfüggönnyel. A medencékben különféle élményelemek, csúszda, vízi fenyő, „vödrös játék” és egy gömbcsúszda találhatók. A felnőttek számára egy 90 és egy 120 cm-es vízmélységű medencerész épült, melyekben az alábbi élmény elemek gondoskodnak testünk kényeztetéséről: ülőpadok és fekvőágyak, masszázselemek, vízfüggöny, óriás nyakzuhany, négy vízsugár. A mélyebb részen található a hullámcsúszda és a sodrófolyosó. A medence szerves részét képezi a vízi bár, mely különleges élményt nyújt a felfrissülni vágyóknak.e a változó mélységű (0-30 cm vízmélységgel) „hempergő” készült, a kisgyermekeknek a 30 cm-es kisvizes medence, a nagyobbaknak pedig a 60 cm-es gyermekmedence áll rendelkezésre, melyhez egy kis barlang is kapcsolódik, bejáratánál vízfüggönnyel. A medencékben különféle élményelemek, csúszda, vízi fenyő, „vödrös játék” és egy gömbcsúszda találhatók. A felnőttek számára egy 90 és egy 120 cm-es vízmélységű medencerész épült, melyekben az alábbi élmény elemek gondoskodnak testünk kényeztetéséről: ülőpadok és fekvőágyak, masszázselemek, vízfüggöny, óriás nyakzuhany, négy vízsugár. A mélyebb részen található a hullámcsúszda és a sodrófolyosó. A medence szerves részét képezi a vízi bár, mely különleges élményt nyújt a felfrissülni vágyóknak.

A fürdő emeletén a Thermagárd Eü. és Szolg. Kft. biztosítja a reumatológiai rendelést, a fizikoterápiás kezeléseket és a szárazföldi gyógytornát. A földszinten vehetők igénybe a balneoterápiás kezelések: fürdőkúra, iszappakolás, szénsavas kádfürdő, súlyfürdő, orvosi gyógymasszázs, tangentor, csoportos víz alatti gyógytorna.