Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Tiszaföldvári Strand

Tiszaföldvár, Strand út Térképen
Azoknak, akik a nem szeretik a zsúfoltságot a Strand út 25. szám alatt elhelyezkedő gyógyvizű strandfürdő 3 medencével, valamint a felújított vízforgatóval ellátott, 26 – 28 fokos vízhőmérsékletű uszodával, és az 1046 m –ről feljövő 69 fokos gyógyvízzel kiváló lehetőséget biztosít a gyógyulásra, pihenésre, nyaralásra.

Az alkáli-hidrogénkarbonátos gyógyvíz kiválóan alkalmas reumatikus, és izületi, valamint nőgyógyászati betegségek gyógyítására, műtétek utáni rehabilitációs kezelésre.

Feszített víztükrű úszómedencével, babapancsolóval, dögönyöző medencével bővült a létesítmény. A strand mellett üdülőterület és sátorozásra alkalmas terület is található. A földvári strand nagy népszerűségnek örvend az edzőtáborozó sportolók körében, több egyesület is a településen tartja nyári felkészülésének egy részét. A létesítmény területén melegkonyhás étterem, büfé található. Strandröplabda, futball és vízilabdázási lehetőség várja az ide látogatókat. Helyszínén rendszeresen rendeznek úszóversenyeket, fesztiválokat, kulturális eseményeket.