Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Napfényfürdő Aquapolis Szeged, Wellness-, Gyógy- és Élményfürdő

Szeged, Torontál tér 6. Térképen
A négyévszakos víziváros 4400 m2 vízfelülettel, Európa leghosszabb, éves üzemelésű vízicsúszdájával várja vendégeit Szegeden, ahol a fürdőkomplexumon belül minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási formát.

Az új létesítmény legattraktívabb elemei a lifttel megközelíthető 30 méter magas toronyból induló 223 és 272 m hosszú, zárt óriáscsúszdák. 13 csúszda összesen 1000 méter hosszan biztosítja a csúszás örömét a kalandkedvelőknek. Ne hagyja ki a páratlan élményét annak, hogy a 30m magas csúszdatoronyból 360°-os panorámaképet kaphat Szeged városáról.

A 0-6 éves korosztály számára alacsony vízmélységű medenceterület került kialakításra. A kültéri wellness medence, a sodrófolyosók, pezsgőágyak, zuhatagok felejthetetlen szórakozást és kikapcsolódást nyújtanak minden korosztály számára.

A fürdő területén belül kialakítottunk egy kifejezetten zajmentes relaxációs zónát, az ún. csendes wellnesst. Ha Ön relaxálásra és regenerálódásra vágyik, a fürdő ezen részlegében megtalálja mindezt. Nyugodt és csendes környezetben pihenheti ki magát és élvezheti a szolgáltatások nyújtotta testi-lelki megújulás örömét. A csendes wellness szolgáltatásai: élmény-,és pezsgőmedencék, masszázskezelések, finn szauna, infraszauna, római gőzkabin, sókamra, aromakabin és kültéri rönkszauna.

A gyógyászati szárnyban szakorvosok várják a reumatológiai, fizikoterápiás és rehabilitációs rendelésre érkező vendégeket, ahol igénybe vehetőek az OEP által is támogatott balneológiai kezelések. A létesítményen belül egy nappali kórház is épült, ahol vendégeink 14 db kétágyas szobában pihenhetnek és gyógyulhatnak.

A fürdőkomplexum részeként a nyári időszakban szép, parkosított környezetben várja vendégeit Szeged legnépszerűbb strandja. A strand területén tanmedence, uszoda, élménymedence és gyermekpancsolók találhatók. A májustól szeptemberig tartó időszakban színes programok és rendezvények szórakoztatják a fürdőzőket.

A kisgyermekes családok számára új szolgáltatásunk a babaúszás foglalkozás, amely a vízben töltött közös időnek köszönhetően mind a babáknak és mind a szülőknek is felejthetetlen élményt nyújt. Az úszás után a táplálék és folyadék pótlására a minden igényt kielégítő Baba-Mama világban van lehetőség. A Baba-Mama világ olyan helyiség az élményfürdőn belül, amely kifejezetten a pici babák és a szülők kényelmére lett kialakítva, ahol kiságy, pelenkázó, szoptatófotel, mikrohullámú sütő várja a vendégeket. A csúszdatér melletti Gyermekparadicsomban egy négy szintes labirintus rendszerű játszóház és játéksarok biztosítja a nagyobbacska gyermekek számára a felhőtlen kikapcsolódást.