Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Bükkszéki Gyógy- és Strandfürdő

Bükkszék, Fürdő út Térképen
A Bükkszéki Fürdő igazi vonzerő a strandolni, fürdeni vágyóknak. Aki egyszer megmártózott a körmedencében, megérezte a 39 Celsius-fokos Salvus gyógyvíz jótékony hatását, a falu különös atmoszféráját, biztos, hogy visszavágyik és újra felkeresi.

A Strandfürdőben egy gyógyvízzel töltött medence, egy úszómedence, egy élményelemekkel (buzgárok, sodrófolyosó, dögönyögő) felszerelt élménymedence, egy gyermekmedence, egy csúszdapark és Közép-Európa egyik leghosszabb, 136 méteres csúszdája várja a gyógyulni és pihenni vágyókat.

A Strandfürdő május elejétől augusztus végéig várja kedves vendégeit, öszi, téli és tavaszi hónapokan szerettel várjuk vendégeinket egész évebn nyitva tartó Fürdőházunkban.

Bükkszékre egy teljesen új, többszintes épületet építettünk, ahol mindenki megtalálja a maga számára kényelmes pihenési lehetőséget.

Helyet kapott a fürdőben egy gyermekvilág-sarok, itt játékos szökőkutak veszik körbe a kicsik medencéjét, de van melegítőkonyha, pihenősarok, külön wc, pelenkázó is. A szülők kimondottan jól érezhetik magukat a élménymedencékben. Van itt pezsgőfürdő, úgynevezett dögönyözőkkel, nyakzuhannyal, buzgárokkal felszerelve. A wellness részleg (szaunával, gőzfürdővel, gőzkabinnal, aromaterápiás kabinnal), várja a vendégeket. Az idősebbek pedig egy SALVUS vízzel feltöltött medencében enyhíthetik fájdalmaikat.

A híres Salvus vizet másképpen is felhasználják a fürdőben: A magyar fülnek meglehetősen csúnyán hangzik az inhalatórium szó. Pedig számos fürdőben így nevezik azokat a sókamrákat, amelyekben sűrített levegővel porlasztott sűrű, sós ködpárát lélegeznek be a betegek. Az allergiás, asztmás betegek számára különösen hatékony tüneti kezelési módszer ez. Talán az ország egyik legkülönlegesebb sókamrájával a bükkszéki fürdő büszkélkedhet. Itt valódi Salvus vizet porlasztanak a levegőbe. A 10-15 perces kezelések alatt, ezt szívhatják magukba a fürdőbe látogató gyerekek és felnőttek.

Masszázs szolgáltatásunkat relaxálni kívánó vendégeink figyelmébe ajánljuk. A masszázs során az illóolaj, valamint a kellemes zenei háttér is elősegíti a vendégek ellazulását.

Fürdőnkben kialakított wellness részleg finn szaunával, gőzkabinnal, aromaterápiás kabinnal, Salvus inhalatóriummal, valamint infralámpás helyiséggel várja a gyógyulni és kikapcsolódni vágyó vendégeket.