Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

Berekfürdő Gyógy- és Strandfürdő

Berekfürdő, Berek tér Térképen
A 8 hektárnyi csodálatos zöldövezetben található 2 gyógymedence, egy gyógymedence nyak-, hát-, és derékzuhany élményszolgáltatással, ami kimondottan a gyógyulni vágyóknak épült, valamint 2 termálmedence, amely kicsik, nagyok és idősebbek számára is egyaránt kedvelt.

Ezen kívül gyermekmedence, uszoda is üzemel strandfürdőnkben, illetve egy új 500 m2-es ifjúsági élmény medence sodrófolyosóval és csúszdával. A fedett részlegünkben 4 db teljesen megújult fedett medence üzemel gyógy-, gyógytorna-, gyermek- és egy fekvőpados élménymedence. Ugyan ebben az épületben a betegek szükség szerint igénybe vehetik a súlyfürdő, gyógymasszázs, elektroterápia és víz alatti sugármasszázs szolgáltatásokat is. Társadalombiztosítási Pénztár által finanszírozott, reumatológus szakorvos által felírt kezeléseket is végeznek. A gyógyszolgáltatáson kívül található még pedikűr és manikűr.

A termálvíz különleges összetevői elsősorban reumatológiai megbetegedések gyógyítására, vérkeringési zavarok kezelésére, idegrendszeri és nőgyógyászati panaszok csökkentésére, valamint balesetek utáni rehabilitációkra alkalmasak. Az egészséges ember számára sem haszontalan a gyógyvízben való megmártózás, hiszen az az általános erőnlétet is nagymértékben javítja.

A gyógymedencék mellett találhatjuk a pavilonsort a fürdő színpadával, ahol májustól szeptemberig különböző programok szórakoztatják a vendégeket. A színpadon hallhatók és láthatók élő nagykoncertek, magyar nóták, táncdalok, operett- és operaelőadások, néptáncbemutatók, bűvészprodukciók és számos humorista. Ha közben megéheznénk, friss házi lángossal és tájjellegű étkekkel csillapíthatjuk korgó gyomrunkat.