Hotel2 > Szállás > Ajánlott szálláshelyei és úti célok

AquaLand Ráckeve

Ráckeve, Strand utca Térképen
Élménystrand, csúszdapark, fedett fürdő, gyógyfürdő, wellness, fitness és tenisz központ, panzió egy helyen

Az egyedülálló Élménymedence-rendszer a kényeztetés kedvelőinek, a kikapcsolódni és ellazulni vágyóknak egyaránt kellemes és maradandó élményeket kínál. De sem a gyermekek, sem a vízi sportok szerelmesei nem unatkoznak nálunk!

A víz alatti vízsugár masszázs, vagy a tangentor kezelés, valamint a nyakdögönyözők segítségével felfrissülhet minden porcikája. 1200 mm átmérőjű, 2.5 m magas vízigomba, egyszerre több ember kényeztetését is szolgálja a kellemes termálvízben. A 4 pezsgőágy ötvözi a víz, a meleg levegő, az oxigén (ózon), a masszázs és a biológiai adalékanyagok természetes gyógyító hatását. Segítségével felgyorsul a vérkeringés és a nagyobb oxigénjelenlét igazoltan gyógyító hatást fejt ki a mozgásszervi problémákra, reumatikus- és ízületi fájdalmakra, meszesedésre, kopásra, izombántalmakra, vérellátási zavarokra. Nyugtatja az idegrendszert, enyhíti a változókori panaszokat és hozzájárul a mindennapi frissesség és fiatalosság megőrzéséhez.

A Csúszdapark területén 4 óriáscsúszda kínál fantasztikus élményeket a család minden tagjának. Legyen szó akár a legkisebbekről, akár az idősebbekről, mindenkit szeretettel várunk a létesítmény változatos csúszdaparkjában.

A létesítmény fedett fürdőjében egész évben változatos lehetőségekkel várjuk vendégeinket! Felnőttek és gyermekek egyaránt élvezhetik a fedett medencék adta lehetőségeket.
A négysávos feszített víztükrű úszómedence mellett, gyermekmedencével, valamint 38 °C-os élménymedencével várjuk a kikapcsolódni és sportolni vágyókat. Fürdőnkben úszásoktatással, gyógyúszással és nyári úszótáborral is várjuk a gyermekeket. A legkisebbek tanítását, valamint úszáskészség fejlesztését szakképzett úszásoktatók végzik.

Az Aqualand területén található, 1040 m mélységből feltörő 52 c-os gyógyhatású termálvízet az ANTSZ keretében működő Gyógyhelyi és Gyógyfürdőügyi Főigazgatóság főigazgatója – tekintve, hogy hőmérséklete a meghatározott 30c fokot és ionösszetételeaz 1000 mg/liter határértéket meghaladja – termális ásványvízzé, a 2007. év folyamán lezajlott hosszú kutatómunka és laboratóriumi vizsgálatok alapján 2007. december 06-án gyógyvízzé nyilvánította. A ráckevei gyógyvíz a nátrium magas hidrogénkarbonát tartalma, hőfoka miatt mozgásszervi problémák esetén nyújt segítséget.

A Vitál Központban aromaterápiás, gyógynövényes szaunák, gőzkabin, kültéri 38 C°-os gyógyvizes medence, tepidárium (relaxációs szoba fűtött csempeágyakkal), kneipp-kúra biztosítja az igazi kikapcsolódást! Az Aqualand masszázs szalon légkondicionált
helyiségekben, okleveles, tapasztalt masszőrökkel várja kikapcsolódni vágyó vendégeit.